Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja se nadam da će Čović prestati da pravi medijski spektakl od Odžove smrti..
Ako i ima nekih problema, zna se ko je zadužen za to..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lepus
Covic je jedan neopisani debil i sociopata. Mislim, nije da to nismo znali, ali on bas koristiti svaku priliku da to ponovo pokaze. Njemu bi bilo bolje da ispred kluba koji vodi pripomogne finansijski porodici Ojo-a. Ruku na srce, procitao sam da ce Zvezda snositi troskove sahrane i transporta.

Elem, sto se tice utvrdjivanja razloga koji su doveli do smrti, naravno da treba sve ispitati i utvrditi. Ako ne smog samog Ojo-a, onda zbog neke buduce slicne situacije, koja ce se sigurno desiti i koju treba izbjeci. Kao sto rece Zex, (valjda) ima neko ko je za to zaduzen.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kuzmić ide na pripremame, dakle

Hol, Volden, Uskokovic
Lojd, Lazic, Radanov
Davidovac, Dobric
Simonovic, Rit, Kuridza, Simanic
Noko, Kuzmić..

Korisnikov avatar
By The Answer
A što Dobrić nije u tekstu? Navode 14

Ćorav sam kao Čović, pu

Edit edit ma jbt nisam Ćorav, na sajtu kluba stoji a na SK i B92 još uvek ne. Kao da mi se učinilo da i na klupskom nije bio pa je dodat.

Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88
Tu je Kobra...

Slika
Korisnikov avatar
By The Answer
Hoće Volden na 1 ili na 2 ili to zavisi od toga šta ubodemo kao još to jedno pojačanje koje se očekuje?

Nadam se da neće biti više od 15 igrača. Tu je i pitanje Simanića, s jedne strane voleo bih da ostane i da konačno uradi nešto a s druge strane ako će ova sezona biti kao i prethodne putuj igumane.

Uskoković je van 12 u EL, ali ko još? U ABA će verujem biti rotiranja do besvesti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da neće biti više pojačanja.. I da će Volden na 1..

Uskoković i jedan od 4/5 od meča do meča..

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 80
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]