Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao: Ned Nov 08, 2020 9:29 pm A zašto je Fmp takmičarski, što planira da juri titulu, Evropu?

Fmp mora biti Mega 2.. Mega nije takmičarski tim pa uđe u finale Aba, osvoji kup.. A Fmp se takmiči i ne služi ničemu ove godine ..
Juri titulu koliko i Cibona.
Mislim, saglasan sam ja sa tobom, tako treba, ali ocigledno da smo u zabludi da je to neki cilj i put.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Korisnikov avatar
By Lepus
Kada Lazić napravi ulaz ka košu, dvadesetoro djece u Srbiji prestane da trenira košarku.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
On je sve gori i gori u napadu..

Odličan meč naših, dobra odbrana.. Lojd i Volden sabili..

Korisnikov avatar
By Zex88
Ja nešto i ne razmišljam o Top 8.. Sve mi je u fazonu od meča do meča pa kakvo me raspoloženje uhvati..

Korisnikov avatar
By Lepus
Je l' ovaj Kuridža normalan?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Sa Rocestijem i Obrajantom ste napravili ogromnu promenu u ekipi, poremetili hemiju izgubili par igraca i napravili guzvu... Posebno sa Dzonijem, jer on igra i na 4 i na 5,a prevelika je guzva na unutrasnjim pozicijama. S obzirom na kvalitet tih igraca, delovalo je da je sve skockano u samom pocetku, da ce se cestim izmenama sami dopunjavati i da se zna ko sta radi u timu, koja mu je uloga, minutaza, koje su mogucnosti, ali se to poremetilo. Doveli ste 3 nova igraca u uigranu ekipu sto nije malo i treba vremena za prilagodjavanje, prvo je trebalo vremena da se Teri ubaci u rotaciju, pa onda Rocesti, pa sad i Obrajant... Rocesti se jos i najlakse prilagodio jer on zna sta treba da radi, ima kvalitet ali i iskustvo i ne ocekuje se mnogo od njega.

Mislim da niste dobro postupili, igraci poput MJK, Rita, Kuzmica, Davidovca, Dobrica, Lazica su izgubili mesto u timu, guzva se bez preke potrebe napravila, a jos gore mi je sto se Obrajant forsira i igra po 20+ minuta, a nije ni uigran u tim ni spreman za EL kosarku... No, sve su to Obradoviceve zelje, pa nek se snalazi, jer trazili ste -gledajte.
Korisnikov avatar
By MileBL
Pojacanja su bila potrebna, sad je na Obradovicu da to sredi, mislim da dosadasnji neuspesi najvise idu njemu na dusu
Ne bih se iznenadio ukoliko Rocestiju ne produze ugovoŕ

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
@Salvatore
Bice nesto da imam protiv tebe, ali sa vecinom posta ne slazem. :) Jedino sto bih se slozio da su JOB i Roch poremetili hemiju u timu, prije sve JOB.

Stvari sa kojima se ne bih slozio:
  • Naravno da su trebala pojacanja i da tim nije skockan od pocetka.
  • Ne znam gdje si vidio prilagodjavanje Rochestie-a, kad je on totalni promasaj. Njemu svaka cast kao igracu, ali sama raspodjela plejmekerskih pozicija nije napravljena kako treba. Hall je na EL nivou backup igac, a Roch nema vise goriva za nesto vise od toga.
  • Ove igrace koje si nabrojao nemaju nikakve veze sa dovodjenjem Rochestie-a. JOB je doveden da donese produkciju u napadu jer osim Loyda nemas igraca koji donosti prevagu u EL.
  • Ako si se vec odlucio na dolazak JOB (ni meni se on ne svidja previse, mislim da smo za okvirno slicne novce mogli dovesti boljeg igraca), moras ga pustiti da igra i da se uigra sa ekipom. Greska je sto su mu u prvim utakmicama dali da divlja, dok je sinoc to izgledalo bolje.
Edit: vidim da je i Mile slicnog razmisljanja.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Haha, pa zato se ovo zove forum, jer svako ima pravo na svoje mišljenje, da li ćemo da se složimo ili ne to je druga stvar. Iz mišljenja druge osobe o istoj temi se uvek može nešto novo naučiti ili uvudeti.

Što se tiče pojačanja kao pojačanja, da bila su neophodna. Ali mislim da nisu dovedena na vreme, u smislu da ste u uigran tim dovodili igrače na mesec dana. Svakom od tih igrača treba vremena za prilagođavanje, što je normalno, ali mislim da ste ih dovodili u lošem trenutku.

Rocestija sam gledao u par aba utakmica kad je tek došao, tada mi je delovao kao da je već uklopljen u tim u smislu da je backup kombo 1-2, zamena za Korija. Moguće da ga nisam gledao u svim utakmicama, pa sam loše mišljenje stekao, ali sam dojma da moze biti koristan da odmori Korija i Lojda, da pogodi neke svoje suteve, da da neke asistencije, da radi nešto što radi inače Kodi npr. Ne očekujem da će biti poenter čist, kao što je bio ceo život, ali da moze doneti nešto timu može.

Igrače koje sam naveo nemaju veze uglavnom sa Rocestijem, ali imaju sa JOB i Terijem. Pre svega JOB.

Da li je JOB el igrač, o tome se može raspravljati... Meni se iskreno nije svidjao ni u punom jeku karijere u Makabiju, a kod vas se muči i vidi se da je nespreman za taj nivo. Jeste el igrač, ali nije po meni neko ko može da donese prevagu kao što si naveo. Da, trebalo je da mu date prostora da divlja, ali ne u el. Ako nije spreman onda neće igrati više nego što može i neće se forsirati, polako ga uvući u sistem i to je to.

Da mogli ste bolja pojačanja da uzmete sigurno, ali opet i Rocesti I JOB su provereni igrači i sa njima se nije mnogo kockalo. Sale ih je birao, on nek ih sklapa, ja samo kažem da ja tako ne bih radio jer se taman navikla ekipa na Terija, pa doveden Roc, pa onda JOB. Ja bih sačekao sa Rocestijem i JOB, tj. doveo ih tek posle polusezone.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 80

Знам увек ко ће да напише све детаље за младе игра[…]

NBA

Dolan nije zasluzio da NYK osvoje titulu pod njego[…]

NCAA & High School

Ništa konkretno. Zadnje što sam proč[…]