- Sub Nov 14, 2020 7:38 pm
Haha, pa zato se ovo zove forum, jer svako ima pravo na svoje mišljenje, da li ćemo da se složimo ili ne to je druga stvar. Iz mišljenja druge osobe o istoj temi se uvek može nešto novo naučiti ili uvudeti.
Što se tiče pojačanja kao pojačanja, da bila su neophodna. Ali mislim da nisu dovedena na vreme, u smislu da ste u uigran tim dovodili igrače na mesec dana. Svakom od tih igrača treba vremena za prilagođavanje, što je normalno, ali mislim da ste ih dovodili u lošem trenutku.
Rocestija sam gledao u par aba utakmica kad je tek došao, tada mi je delovao kao da je već uklopljen u tim u smislu da je backup kombo 1-2, zamena za Korija. Moguće da ga nisam gledao u svim utakmicama, pa sam loše mišljenje stekao, ali sam dojma da moze biti koristan da odmori Korija i Lojda, da pogodi neke svoje suteve, da da neke asistencije, da radi nešto što radi inače Kodi npr. Ne očekujem da će biti poenter čist, kao što je bio ceo život, ali da moze doneti nešto timu može.
Igrače koje sam naveo nemaju veze uglavnom sa Rocestijem, ali imaju sa JOB i Terijem. Pre svega JOB.
Da li je JOB el igrač, o tome se može raspravljati... Meni se iskreno nije svidjao ni u punom jeku karijere u Makabiju, a kod vas se muči i vidi se da je nespreman za taj nivo. Jeste el igrač, ali nije po meni neko ko može da donese prevagu kao što si naveo. Da, trebalo je da mu date prostora da divlja, ali ne u el. Ako nije spreman onda neće igrati više nego što može i neće se forsirati, polako ga uvući u sistem i to je to.
Da mogli ste bolja pojačanja da uzmete sigurno, ali opet i Rocesti I JOB su provereni igrači i sa njima se nije mnogo kockalo. Sale ih je birao, on nek ih sklapa, ja samo kažem da ja tako ne bih radio jer se taman navikla ekipa na Terija, pa doveden Roc, pa onda JOB. Ja bih sačekao sa Rocestijem i JOB, tj. doveo ih tek posle polusezone.