Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Mene malo nervira sto u ABA ligi ne igramo ni na 60% od ovoga sto igramo u EL(pre svega mislim da odbranu).. Bas me zanima kako ce to izgledati sa Partizanom posle ove turneje..
Korisnikov avatar
By MileBL
Videcemo kako ce Obradovic motivisati ekipu za derbi, oni uvjek budu nalozeni, mi onako, nije bas kako bi navijaci zeljeli

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Pa jednostavno, izgledacemo kao i uvijek poslije duplog EL kola, nespremni za utakmicu, nepripemljeni i fizicki i psihicki na taj tip utakmice kakav je derbi.
Sto se tice Armanija, veoma vazna pobjeda, u seriji smo teskih meceva u EL i ne nazire im se kraj, tako da je bilo bitno da ne upadnemo u seriju poraza. OB se izgleda uklopio, jos malo i to je to, lijeze ta preraspodjela uloga.
Bice to sve ok.
Korisnikov avatar
By Zex88
Upropastila nas je Barsa odbranom, a posle kad smo se navikli bilo je kasno..

Startni plej, to nam nedostaje(pored centra jel očigledno Kuz ne može), Hol, Ročesti, ovo što oni igraju je za poziciju drugog pleja..

Ajd što nas je upropastio Mirotić na jednoj, Simon nas je uništio na drugoj..

Lojd ima te mečeve kad ga nema nigde.. Da je konstantan stalno, bio bi preko bare..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Lojd nije vidio kos, sjajna odbrana Barse. Na stranu sto im se faulovi nisu svirali, pogotovo na iskakanju.
Teri se malo oslobodio, nije vise drven, pa sada to izgleda bolje. Steta sto nemamo pleja da iskoristi one federe u njegovim nogama.
Korisnikov avatar
By The Answer
Razlika na kraju ne prikazuje realno koliko su bolji od nas. I to što su bolji nije ništa strašno. Treba se fokusirati na sledeće utakmice u EL, prošli su Fener, Real, CSKA, Barsa... biće do Nove dosta prilika za pobedu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Sutra nam se otvara lijepa prilika za pobjedu ako je istina da je Pejdz povredjen

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Ned Nov 22, 2020 6:55 pm Sutra nam se otvara lijepa prilika za pobjedu ako je istina da je Pejdz povredjen

Eto izgubili bi da on igra :D
U sustini treba nam pristup kao u EL mecevima i bice sve ok.
Korisnikov avatar
By MileBL
Trebo sam napisati laksu pobjedu
Nezgodno je cuvati sutera koji trazi poziciju kretanjem oko blokova, ako ti pobjegne mora ici preuzimanje, onda se otvara mis mec po preuzimanju, lakse je ipak sa ovima sto statiraju

• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 80

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

Svaštara

Jbte Edin Avdic umro. 47 godina. Сад ми баш друг[…]

KK Crvena Zvezda 26/27