Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Ponovo radi Miškov protočni bojler - Novak ode u Španiju.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lucky napisao: Pon Jan 04, 2021 9:50 am Ponovo radi Miškov protočni bojler - Novak ode u Španiju.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока
Nista neocekivano, a gde je otisao on? Neki Estudijantes, Funenlabrada ili tako nesto?

Sledeci korak je odlazak Petruseva i/ili Simonovica u neki EL tim, tipa Efes ili Asvel, neki od timova u kojima Misko vodi glavnu rec, a kojima sezona nije ni tamo ni vamo, a valjao bi im centar do kraja sezone. Nekako mi najvise vuce da bi to mogao da bude Efes jer imaju stalno problem sa povredama Danstona i Plajsa, neretko i obojice u isto vreme, a pored toga imaju Vasu i Sejna koji bi ih konstantno hranili loptama.

Inace Mega je u Pireju, gde ce odigrati prijateljsku utakmicu sa Olimpijakosom ove nedelje, te ne bi cudilo ni da neko od dvojice pomenutih predje u Oly, ni njima ne blista sezona, a na centru imaju Martina i Elisa, znacio bi im jedan solidan skolovani igrac...
Korisnikov avatar
By Pavac
Na danasnji dan 2016. godine kosarkasi Mege pred 3500 ljudi u prepunoj dvorani Pinki u Sremskoj Mitrovici savladali Buducnost rezultatom 76:75 i obezbedili plasman u finale aba lige

Predivna je bila ta Megina sezona 15-16, nikad takve uspehe ponoviti nece

Neka me neko ispravi ako gresim
Pobednici kupa, finale Aba lige i 3. mesto u KLS
Korisnikov avatar
By skeske
Pavac napisao: Pet Mar 19, 2021 2:28 pm Na danasnji dan 2016. godine kosarkasi Mege pred 3500 ljudi u prepunoj dvorani Pinki u Sremskoj Mitrovici savladali Buducnost rezultatom 76:75 i obezbedili plasman u finale aba lige

Predivna je bila ta Megina sezona 15-16, nikad takve uspehe ponoviti nece

Neka me neko ispravi ako gresim
Pobednici kupa, finale Aba lige i 3. mesto u KLS
To je sezona kada je igrao Luvavu, Nikolic, Ivanovic?
Korisnikov avatar
By Pavac
Da, i Zagorac, Nikola Jankovic, Jaramaz..
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]