Stare teme
By Gsk133
Djenka nikada nije bio skorer, nije bio ni neki igrac, polu igrac i manje od toga. Uzeo je Zvezdi vise od 1.5 mil e za 3 godine sve ukupno sa prekidima za 1.5 dobru utakmicu. Jednu protiv Budiveljnika i jednu donekle protiv Partizana. Busao se posle neke odigrane obrane i "kupovao"navijace Zvezde time. Epska prevara, najveca u evroligi od svih bekova od 2000-e godine. Kako je on "zajebao" Armani i Hikmi, a i Zvezdu ne znam. Po meni klasican dunster. U zadnjoj sezoni se "raspadao" u Zvezdi, bacanja nije mogao da pogodi.
Korisnikov avatar
By MileBL
Imao je 2 od 4 dobre sezone
On je igrac sistema, tesko je sad naci amera koji ce trpati iz utakmice u utakmicu
Pre svega on je bio cijenjen po dobroj defanzivi, zbog toga je proveo dve godine u Himkiju i jednu u Olimpijakosu kod Barcokasa

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Raskinuli smo ugovor sa Voldenom..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

By milanezija
Zex88 napisao:Raskinuli smo ugovor sa Voldenom..

To je ako pitas prvi pasus saopstenja

Ako pitas drugi Bajern platio obestecenje

:D
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:

Kapiram da smo mu dugovali pare, on hteo da ide, pa smo se našli na sredini..

By milanezija
Zex88 napisao:
milanezija napisao:

Kapiram da smo mu dugovali pare, on hteo da ide, pa smo se našli na sredini..

Ma to je 200% nego sam oplakao kad sam pročitao saopštenje, ima Vujčin da dobije po nosu za to Slika
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kao sto reekoh neki dan ceka se status Voldena, za kojeg mislim da je bilo bolje da ste za zadrzali i koji bi spreman u ovoj sezoni dao sigurno mnogo vise i licio na onog iz Partizana od pre dve godine, no zna Dejo sta mu treba i kako ce dalje... Ocekujem sada dovodjenje jos 2 beka, a kako domacih opcija nema, mogu vec videti da ce to biti neka kvalitetna imena, od kojih jedan ocekujem da ce biti defanzivni specijalac, a drugi skorer koji zna da igra odbranu.

Gledah sinoc Australija-SAD i Australija-Nigerija i mogu reci da mi je dosta zanimljivo i korisno delovao Rit u toj ekipi, te mislim da bi on mogao da nadje znacajnu ulogu i kod vas u Dejovom sistemu, mada mi nije jasno zbog cega ga nije koristio u drugom delu sezone... Decko moze da igra i 4 i 5, a deluje mi da vam bas taj neki kombo i treba...

Ostaje nereseno pitanje Noka, kao i da li Kuzmic moze i koliko moze i da li na njega racunati. Sta mislite o Kuzmicu? Jel ga vidite kao drugog ili treceg centra?
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]