- Pet Jun 24, 2022 9:06 am
Ko po tebi, sem Atanasijevića, treba da je u timu? Inače svi igraju manje-više sa kombinovanim timovima (osim Italijana i Francuza).
djokonda napisao: ↑Pet Jun 24, 2022 9:06 am Ko po tebi, sem Atanasijevića, treba da je u timu? Inače svi igraju manje-više sa kombinovanim timovima (osim Italijana i Francuza).Samo Kovacevic, eventualno Petric i Ivovic. Srednjaci su nam katastrofa, o Jovovicu ne treba trošiti reci. Takodje i primaci na ovom turniru katastrofa živa. Ko je vratio Kolakovica za selektora odgovarao bi mi u Hagu za zločin protiv srpskog naroda. Jer ovi igrači koje je on odabrao kao da je namerno to uradio da nam rade ovo što nam rade.Oči su me zabolele gledajući ih.
Valderama napisao: ↑Čet Jul 07, 2022 12:06 am Jesi li gledao meč Poljska-Iran, strašan sudar. Uživao sam u svakom trenutku, ono je magija. Iranci su izrasli u jak tim.Zakacio sam samo 5-i set. Jesu dobri Iranci i svaka im cast na pobedi protiv prejake Poljkske koja je po meni najbolja reprezentacija u Evropi, pa i u svetu.