Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Nurkic deluje dosta van fizicke forme, nesto nalik stanju tokom poslednjih dana u Denveru kada je iznudio trejd u Portland.
Ni Doncic nije bas fizicki na nivou, al on to sebi moze da priusti, svakako bolji nego sto je bio sredinom poslednje NBA sezone.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bosna dobi Sloveniju..Nisam to očekivao..Potpuno ludilo grupa..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Bravo Bosno
Nisam njihov fan, ali nacin na koji Slovenija igra ne moze na duge staze, vjerujem da ce Luku stici umor i da nece daleko dogurati
Korisnikov avatar
By gramada
Ne da su ih dobili vec skoro pa razvalili 97 poena, svaka vast bosancima ovaj Roberson 7/13 za tri
Ovo je vis eod grupe smrti, bas zanimljivo za neutralne prav dozivljaj

UI grupa A je grupa smrti i tamo se sve iskompikovalo evo an poluvremenu Gruzija vodi protiv Turske,
By Gsk133
Katastrofa sudjenje, košarka takodje, košarkaši takodje, komentatori Rts-a bruka i sramota. Suma sumarum kao što sam i najavio najgore EP u istoriji.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
MileBL napisao:Bravo Bosno
Nisam njihov fan, ali nacin na koji Slovenija igra ne moze na duge staze, vjerujem da ce Luku stici umor i da nece daleko dogurati
Luka nije bas poznat kao neko ko podbaci u velikim utakmicama.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nema tu šta svi igraju košarku, pogotovo u ovakvom sistemu turnira gde se igra dva dana pa jedan pauza... Očekivao sam i više iznenađenja, ovako za sada "samo" tri veća iznenađenja a to su Belgija roknula Španiju, Gruzija Tursku i Bosna Sloveniju. Zamalo da uzmu skalp Francuskoj i Mađari, imali su šut za pobedu, no nije se dalo... Generalno ima tu prostora da se očekuje još nešto od iznenađenja.

Za sad najveće razočarenje je Litvanija na 0-3, koja ruku na srce i nije imala lake protivnike, ali kako li će da prođu protiv skroz rasterećene Mađarske i protiv supermotivisane Bosne. Nama ide 4. iz te grupe, tako da treba ispratiti to.

Rekoh nekome već, mene Bosna podseća dosta na Sloveniju, imaš dva domaća igrača na vrhunskom niovu, uz to dodaš naturalizovanog igrača i ostalo su radnici, fizikalci, ne preterano talentovani, ali svesni svojih mogućnosti i uloga. Realno Nurkić je NBA centar i u top 10 na svojoj poziciji u Evropi, dok je Musa vazda bio taj tip divljaka i sada kada je sazreo malo je i ozbiljniji igrač za EL standarde, dok je Robertson tu i tamo dobar igrač nisam ga preterano ispratio, ali daje šta im treba 33 minuta u proseku :D . Ostali bukvalno igrači uloge od Vrapca, Gegića, Lazića, Atića, preko Halilovića i Kamenjaša. Dok su Sulejmanović, Čampara i Penava tu praktično da popune broj. Imaju dosta dobar šut iz igre, Musa i Robertson imaju po čak 50 % za tri u ova tri meča na ukupno 41 pokušaj, što je velika stvar. Lepo je to posloženo, biće zanimljivo, meni deluje realno da će oni dalje. :violin:
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Sad sam pogledao klip gde na tajm- autu Dončić baca peškir, psuje i kaže gnevnim tonom "zar od Bosne da izgubimo!?!?" Slika Slika Slika

Belgija ispucala Španiju!? :o
Ja slušam i ne čujem to..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 368
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]