Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By djokonda
Valderama napisao: Čet Sep 01, 2022 8:06 am osminafinala: Argentina
četvrtfinale: Brazil
Četvrtfinale uspeh...za više nemamo kvalitet. Francuzi, Poljaci, USA, Italija i Brazil su jači...mi smo tu negde sa Slovencima, Iranom, za sada. Biće uspeh da se uopšte kvalifikujemo za sledeće SP...toliki nas pad u kvalitetu reprezentacije očekuje.
By Gsk133
Šta treba da se desi da onaj nemač pojma, duduk, neznalica i dunster od Kolakovica da otkaz? I šta treba da se desi više da mucenog i više od 10 godina katastrofalnog tehmicara Jovovica maknu iz reprezentacije da ga moje oči više ne više? Šta treba da se desi?
Korisnikov avatar
By djokonda
Gsk133 napisao:Šta treba da se desi da onaj nemač pojma, duduk, neznalica i dunster od Kolakovica da otkaz? I šta treba da se desi više da mucenog i više od 10 godina katastrofalnog tehmicara Jovovica maknu iz reprezentacije da ga moje oči više ne više? Šta treba da se desi?
Šta predlažeš? Da Vuk Todorović bude prvi tehničar? Možda da probamo bez tehničara...da pucamo preko mreže odmah drugu loptu? Momak, shvati, ovo je najbolje što imamo i to je to...bukvalno ne postoji srpski odbojkaš koji bi podigao kvalitet ove ekipe a da je mogao da igra. Srbi generalno ne vole odbojku jer ga smatraju ''pederskim'' sportom jer nema fizičkog kontakta i zbog toga je jako mala baza dece koja treniraju odbojku pa samim tim je i nedostatak talenta (nikada mi neće biti jasno kako je došlo do toga da jedini kolektivni sport gde se muška znojava tela ne dodiruju bude kvalifikovan kao pederski).
By Gsk133
Mihajlo Mitić na poziciji tehničara. I trebao je uvek da bude ispred Jovovica. Jovović je katastrofalan kroz celu karijeru kao igrač. Svaka lopta na kraju mreže tj na primače i korektora je niska lopta, loš u polju, nikakav server, jedino solidan bloker i glup kao... Kratak rezime ovog mučenika koji drži više od 10-ak godina nas kao taoce jer moramo da ga gledano. I mi smo veći mučenici nego on. Jbm ti odbojku i sve više.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Treba podmaditi reprezentaciju i ostaviti maksimum 5 igraca iz ovog sastava. Imas Atanasijevica i umesto da uz njega razvijas mladog korektrora, nada igraju dva rezervna od 30 i kusur godina, zasto ne igra Meljanac ili tako neki kao druga opcija ?
Korisnikov avatar
By djokonda
Gsk133 napisao: Uto Sep 06, 2022 8:07 pm Mihajlo Mitić na poziciji tehničara. I trebao je uvek da bude ispred Jovovica. Jovović je katastrofalan kroz celu karijeru kao igrač. Svaka lopta na kraju mreže tj na primače i korektora je niska lopta, loš u polju, nikakav server, jedino solidan bloker i glup kao... Kratak rezime ovog mučenika koji drži više od 10-ak godina nas kao taoce jer moramo da ga gledano. I mi smo veći mučenici nego on. Jbm ti odbojku i sve više.
Kad si ti gledao Mihajla Mitića da igra negde? Dečko je rezervni tehničar, podigne nekoliko lopti godišnje na utakmicama...drže ga kao rezervnog tehničara jer je visok, zbog bloka, plus je jeftin. Na Mitića nisu računali ni Nikola ni Boba, sada ni Kolaković...verovatno sva trojica su nemači pojma kada je procena kvaliteta tehničara u pitanju. Jovović je bar u poslednjih 5-7 godina igrao prvog tehničara u ozbiljnim ligama...ništa je spec, ali boljeg nemamo.
Korisnikov avatar
By djokonda
MILOS OBILIC napisao: Uto Sep 06, 2022 11:53 pm Treba podmaditi reprezentaciju i ostaviti maksimum 5 igraca iz ovog sastava. Imas Atanasijevica i umesto da uz njega razvijas mladog korektrora, nada igraju dva rezervna od 30 i kusur godina, zasto ne igra Meljanac ili tako neki kao druga opcija ?
Kako da podmladiš? Ako igraš sa Kujundžićem ili Petrićem na primaču daješ laku metu protivniku na koju da servira, a da pritom nisi dobio ni bolji servis niti pouzdaniji napad. Katić je najbolji na prijemu servisa, ali neupotrebljiv u napadu i nikakav servis. Katić bi bio sasvim dobar drugi primač kada bi Uroš i korektori bili ubice na servisu ali oni to nisu. Todorović nije ništa bolji dizač do Jovovića, podjednako je loš server, u polju isto njaa, a u bloku dosta gori. Jedino bi trebalo probati nešto menjati na korektoru, gde Batu Atanasijevića više ne treba vući zbog starih zasluga...možda kombinacija Luburić-Meljanac, ako Meljanac bude napredovao u Koreji. Inače, igrao je Meljanac ligu nacija i nije briljirao. Na blokeru je Mašulović već pripremljen kao zamena Podraščaninu, ali i tu gubimo na servisu. Pritom ovo nije podmlađivanje u pravom smislu jer ovi igrači koje sam naveo su svi 23+
By Gsk133
Vrhunski tehničar kao što je De Čeko npr od prosečnog korektora napravi vrhunskog, a los tehničar kao Jovović od vrhunskog Atanasijevica napravi prosečnog. Ne mogu da ga smislim i očima gledam. Bitanga treba da bude iskren i pošten sam prema sebi i da kaže "nemam blage veze da odbojkom i neću da igram više za reprezentaciju i nerviram naciju".
Kakav Kujundzic i Meljanac. 2 katastrofe od igrača. Crni dani nam slede. A vidim da i ona druga bitanga od trenera ne pomišlja na ostavku. 2 ovce nacrtane da mu daš izgubio bi ih. Kakve prevare odbojkaške.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 94

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]