Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By BBBbbb
MileBL napisao: Ned Apr 09, 2023 9:16 am Ne bih rekao da ima lose zdravlje, dobio je novi ugovor na 4 godine
i dosta losih reakcija na duzinu ugovora
U poslednjih 3 sezone u regularnom delu u proseku odigra oko 50 utakmica od 82.
U analizama se stalno provlaci da je ugovor dosta rizican zbog duzine, jer ima problem sa zdravljem, ali ako kojim slucajem bude dobar sa zdravljem ugovor nije los. Hawks su se potrudili da nema nikakve no trade opcije, za slucaj da ga moraju dumpovati zbog povreda.
Korisnikov avatar
By Zex88
Stojaković junior i definitivno igra za Grčku..

Neverovatno mi je da mnogo češće u fudbalu deca rođena preko izaberu Srbiju,gde smo loši,a u košarci gde smo dobri,neće kao da smo šugavi..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Tamerlan
Ko bi rekao da će sin srpske košarkaške legende, sin čoveka koji je sa srpskom reprezentacijom osvojio i titulu prvaka sveta i titulu prvaka Evrope...da će njegov sin odbiti da igra za Srbiju.

I sad kao kriva žena? Što Peđa nije vaspitao sina? Ne bih se začudio da mali i ne zna srpski. Hebala ih Grčka sve zajedno!
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Za previse igraca sad vec ima prica da nas savez nije pokusavao ili cak nije bio ni zainteresovan kad im je nudjen (Avdija). Neke vrv nisu istinite, ali previse takvih prica.
Korisnikov avatar
By MileBL
Sta je tu je
Da se mi okrenemo onom sto nas ceka u blizoj buducnosti, koliko mozemo sa Bogdanom i Petrusevim, meni su bas ono sto nam je falilo ali konkurencija ce biti jaca
Korisnikov avatar
By skeske
BBBbbb napisao: Ned Apr 09, 2023 8:11 pm Za previse igraca sad vec ima prica da nas savez nije pokusavao ili cak nije bio ni zainteresovan kad im je nudjen (Avdija). Neke vrv nisu istinite, ali previse takvih prica.
Avdiju smo htjeli, zelio je i on da igra, ali Izrael ga je ucijenio vojskom.

Ovo za Stojakovica je opasna sramota i za nas i za njega. Cuj Grcka.... Razumio bih da je neka reprezentacija, da ce osvajati EP, SP... Ovako ides u losiju reprezentacija a izbjegavas onu sa kojom ti je rodjeni otac imao toliko uspjeha. Skandal jebeni
  • 1
  • 1029
  • 1030
  • 1031
  • 1032
  • 1033
  • 1165

Savo Drezgić nakon što se nije snaš[…]

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]