Stare teme
Korisnikov avatar
By gramada
Ma nek se doda sta hoce, bolje je ovako nego e igrali smo dobro ali za malo , nije bas da je sve u sreci, kakovu rotaciju imamo ovo je jako dobro, jos uvek nije nista gotovo
Korisnikov avatar
By BogdanB
Jebali mu kevu sa ulaznicama. Četiri puta skuplje. Čist bezobrazkuk jer je krenula i donatorska akcija

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao: Sre Apr 26, 2023 6:30 pm Jebali mu kevu sa ulaznicama. Četiri puta skuplje. Čist bezobrazkuk jer je krenula i donatorska akcija

Jednom da se složimo i ti i ja ove godine :mrgreen: Da su stavili 3.000 nivo 400 pa da kažeš ok, mora da bude skupo, ali ovo je previše, a kako sam čuo karte su već rasprodate/podeljene iako nisu izašle u prodaju...

Ta akcija skupljanja novca za otplatu poreza je nešto najbezobraznije što sam video... ali jbg živimo gde živimo u zemlji degenerika i tako će raditi, praviti nas majmunima i magarcima, ali i treba.

Što se tiče utakmice večeras, očekujem kao što sam rekao juče dosta teži meč i reakciju njihovih igrača, takođe očekujem i oružanu krađu ako ne krene sve u smeru koji je očekivan. Moja prognoza je 10 za njih.
Povodom večerašnje utakmice, očekujem
Korisnikov avatar
By BogdanB
Slagali smo se mi i prošle i na početku ove :)

Sto de tiče karata, sezonsku nisam kupio, nisam mogao odmah da dam 30k. Inače, dolazim u standard 2, bio sam na malo preko 10 utakmica u bg ove sezone, neki put sam ulazio i mufte kada mi drugar da sezonsku. Ovolika poskupljenja, nisu normalna. Po meni, 3000 ili 3500 za Standard2 umesto 2000 koliko je bilo, je skroz na skroz korektno, eventualno 4000 din.

Godinama kupujem na tiketlajnu, znam sajt napamet, danas kao uvek na poslu čekam karte nekoliko minuta pre 10 i kako je otkucalo 10, sajt je počeo da se guši i da pada, više nije moglo da se otvori. Meni se tek posle 50 min pojavila opcija kupi kartu ali džabe kada sajt ne radi.

Za 50 min, mogu da se prodaju 7-8 hiljada karata ali online i ako sajt radi. Na licu mesta toliko ne može da se proda i plus koliko znam, tiketlajn nema zaseban ulaz na sajt nego koriste isto što i mi kupci. Van pameti.

Čitam komentare, kažu samo je jedan lik uspeo da kupi i to četiri karte, svi koji su bili iza njega, niko nista nije kupio. Što daje zaključak, podeljene karte raznoraznima.

Nedelju dana ranije kažeš donatorska akcija, a onda roknes cene karata, pa ne radi se to tako, ružno je. Donaciju neću davati, jer kao što rekoh bezobrazno je. Uprava vadi 100k evra sad iz džepa lagano, a sto pre nisu uradili? Mogao je ugovor da se uradi, e daćemo novac, klub neka nam vraća kako moze, animiras i ostale bivše igrače i to je to. Kažu pali su pod pritisak navijača, ma nije nego. Što nisu uradili to pre dve godine kad smo bili u kanalu, niko ne bi dao.

Dobijaš kao majicu sa štampanim potpisima, ma idi begaj. Moja knjiga 30 godina od osvajanja Evrolige sa Zeljkovim potpisom, ima mnogo veću težinu nego sve te majice.

Ostoja puši kurac

Korisnikov avatar
By gramada
Politika na Balkanu i Srbiji teska je stvar , treba malo da su skuplje karte ali ovo malo je reci bezobrazluk ovo je ponizenje za prave grobare
Korisnikov avatar
By Zex88
Imate zicer ovde za 0-2..U totalnoj panici je Real..Igra sa 1 na 5 u napadu..Ako ostanete mirni u drugom,ide ovo laganih 10+..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Zex88 napisao:Imate zicer ovde za 0-2..U totalnoj panici je Real..Igra sa 1 na 5 u napadu..Ako ostanete mirni u drugom,ide ovo laganih 10+..

Da se ispravim ide ovo laganih 20+.. Neverovatna kakva su banda.. Svako ima svoju porciju šuteva..A odbranu zato ne igraju.. Vi mirni i znate šta radite..

Korisnikov avatar
By Lepus
Partizan igra odlično.

Real će Campazza platiti i zlatom ako bude trebalo. Ljudi nemaju nikakvu igru.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 55

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]