Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Čestitke na tituli, zasluženo. Partizan je opasna napadačka mašinerija, i tu se vidi Željkov pečat.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

By Gsk133
Hvala na čestitkama. Lep gest na kraju i pozdrav igrača oba tima. Tako i treba da bude i uvek je trebalo da bude. Lep gest i Kampaca i ostalih igrača. Povlačim reč što sam napisao za njih. Nadam se da ćete igrati evroligu sledeće sezone.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Hvala na čestitkama. Lep gest na kraju i pozdrav igrača oba tima. Tako i treba da bude i uvek je trebalo da bude. Lep gest i Kampaca i ostalih igrača. Povlačim reč što sam napisao za njih. Nadam se da ćete igrati evroligu sledeće sezone.
Tako i treba..Ovo je sport..Svi se nerviramo,ali to je samo igra na kraju..
Čestitke još jednom..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Lesor ode u Pao..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Hvala Lesoru na partijama i energiji koju je davao. Nikada neće imati više ovakvu sezonu. Nije mi žao što odlazi. Totalno neskolovan centar sa veoma upitnom inteligencijom, ali izvlacio je iz sebe najbolje baš tom energijom. Nije on igrački ni medju 5 najboljih centara Evrope. O tome dovoljno govori činjenica da nikada nije mogao da udje medju 12 francuske reprezentacije. Mnogo veći hendikep je odlazak Pantera koji je u Partizanu postao najbolja 2 Evrope. Ne vidim neku dostojnu zamenu za njega. Eventualno Dorsi, ali ni on nije takva klasa. Jedino da menjamo koncepciju igre.
Korisnikov avatar
By Zex88
Panter produzio ugovor.. To ste obili banku? :D
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]