Stare teme
By Gsk133
Ne vidim zamenu za Ledeja na evropskom tržištu. I kada je bio van forme i delovao nezainteresovan verovao sam u njega i tvrdio da je jedna od najboljih evropskih 4. Jedina zamena za njega bi bio igrač poput Entonija Rendolfa, ali Rendolfa iz Lokomotive i prvih sezona iz Reala. Strašan igrač je bio, nažalost posle povrede više nije isti igrač.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ode Dante u Dalas..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Ostao i Ledej..

Korisnikov avatar
By Zex88
Madar ode u Fener..Meni je on nja igrač..Mislim da Partizan može da nađe boljeg..

Korisnikov avatar
By Zex88
Оде Папапетру.. Реално,мислим да га се Партизан радо одрекао.. Танко је ово било.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Odlazak Madara i Papapetrua koji su praktično imali ugovor i za narednu sezonu nikako nije dobar potez, ali ajde da vidimo šta će biti do početka sezone. Mislim da je trebalo da se prihvati produženje ugovora i povišica za Jama, ali očigledno se sa time nisu slagali iz kluba... Verujem da znaju šta rade, ali Jam je bio naš najkonstantniji igrač uz Zeka u seriji protiv Reala koja je reper vrhunca naše sezone. Mislim da je Madar ove godine uz jednog iskusnog pleja mogao da procveta punim sjajem, jer se taman oslobodio bubica i počeo da igra ono što trebai što se od njega traži, žao mi je što ne ostaje, ali svako bira svoj put.

Što se tiče Janisa, nikakako mi nije jasno šta se desilo s njim, izgleda da Grci imaju taj bag da ne mogu da igraju van domovine, kao što je i dosta Litvanaca imalo, slično je prošao Papanikolau koji se raspadao i u Barsi i u NBA, kao i Ulanovas i još neki igrači... Šta znam, on čovek nije pokazao ni 80% svog potencijala, ali je prosto korišćen u drugoj ulozi i krpio je čovek nama mnoge rupe u odbrani i čuvao najbolje napadače protivnika, ali prosto izgleda da mu uloga nije prijala. Ja sam kada je on došao očekivao da će biti korišćen kao Kalina u Zvezdi ili Luča u Bajernu, ali mu je Željko dao ulogu igrača rotacije. Zanimljivo mi je da se tek tako vratio u PAO, nakon što je prošle godine raskinuo ugovor i otišao kod nas...

Ogromne stvari su produženja Kevina, Zeka i Alekse, uz njih tu su za sledeću sezonu sigurni i Smajli, Đuša, Trifa, Balša. To je osnova od 7 igrača, plus se čeka Tristanova situacija da se reši i mali Savo. Znači na roster se očekuje još nekih 5 igrača...

Za sad smo na ovome:

1. Aleksa
2. Kevin, Đuša
3. Trifa
4. Zek, Tristan?
5. Smajli, Balša

Fale prve opcije na pleju, krilu i centru... Mnoga imena se pominju, al ništa još nije zvanično, dugo je leto :whistle:
Korisnikov avatar
By gramada
Kao po obicaju odlicno zapazanje, u megjuvremenu dosli su Ponitka i Jaramaz tako da centar pod hitno i plej ostalo ce se krpiti .....................
By Šipurske livade
Kad je Papapetru postao ocajan u napadu, a to je bilo bukvalno odmah svi su ga hvalili kao igra dobru odbranu, a to je igrao solidno, nista preterano vrhunski. Bukvalno sto je mogao on za milion evra igrao je Zagorac, ali Zagorac se smatrao talentom pa sve sto lose uradi jebalo mu se sto majki, a GRK ako igra lose, nema veze, igra odbranu. Na kraju je sa 25 minuta spao na 5 minuta po utakmici, Zeljko ga izbacio iz ozbliljne rotacije i sta ste mislili da ce on posle toga ostati i da je potreban Partizanu ? Razlaz je najbolji za obe strane.
Sto se tice Madara ocekivao sam da ostane, mada dolazak Jaramaza taman popunjava njegovu rupu. Ipak Madar je dosta mladji, mogao je jos da napreduje. Poslednja 2,3 meseca je igrao stabilno, pre toga je igrao samo jake utakmice Aba lige i Evroligu u Areni, ostale utakmice ga nisu interesovale, u Evroligi na gostovanju se plasio, a na malim utakmice Aba lige nije hteo da se trudi.
Partizanu sad treba potpis Nanelija, mada se i to bas oteglo. Ako on ostane potreban je plej, mozda Lucic kao 3 na 4 i centar. Ako ne dodje Lucic onda neka jeftina rezervna 4. Spominjao se Beslac iz Vose, ali trazili 100 00 evra obestecenje.

Plej, Avramovic, Dregzic
Panter, Jaramaz, Andjusic
Ponitka, Naneli, Trifunovic
Lidej, 4
Centar, Smailagic, Koprivica
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 55