Stare teme
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:
BBBbbb napisao:
Zex88 napisao:A ko uništava?

A niko nijednog sekunda se ne upita,odakle Partizanu pare za Mirotića i to kad je pojačao ugovore svojim najplaćenijim igračima?

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Kod nas se igra iz ljubavi
SlikaSlikaSlika Volim što se volimo SlikaSlikaSlika

Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Awww.. Da je više ovakvih postova i razumevanja

Korisnikov avatar
By raf
Zex88 napisao: Sub Jul 22, 2023 3:26 pm A ko uništava?

A niko nijednog sekunda se ne upita,odakle Partizanu pare za Mirotića i to kad je pojačao ugovore svojim najplaćenijim igračima?

Паре су једна прича, ово је нешто друго. Да се играчу прети зато што жели у неки клуб (ако је то наравно, тачно), као и да се у целу причу уплиће Председник Републике (ако је и то наравно тачно), је потпуно ирационална.

И онда, зашто нас нема на кошаркашкој сцени Европе и света.

Korisnikov avatar
By Zex88
Nema nas zbog milion razloga,pre svega jer ne radimo dobro sa mladima i ne pružamo im dovoljno minuta,pa beže preko čim stignu..

A ubeđen sam da Kari nije omatorio i da bi pored svega bili prvaci Evrope jer smo ubedljivo najbolji tim imali..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa kad već Mirota neće doći iz ovih ili onih razloga, ja bih se okrenuo dovođenju prvog pleja, rezervne četvorke i prvog centra, uz to bih razmislio o još jednom beku...

Kako smo rekli stanje je sledeće:
1. Jaramaz, Avramović
2. Panter, Anđušić
3. Naneli, Ponjitka, Trifunović
4. Lidej
5. Smajlagić, Koprivica

Meni je ovo dovoljno domaći tim, imamo 4 stranca, naravno da će ostali igrači biti stranci i to je 7 komada, ali meni je uvek Jaramaz ispred Madara u svakom smislu za naš Partizan, čak mi je i Avramović ispred Madara za KKP. Prosto Jare i Avram, iako ovaj drugi ne navija za naš klub, znaju šta znači derbi, šta znači košarka i jasno je da će izgarati svaku utakmicu i dati sve od sebe.

Sve bih dao za Lučića u ovom timu, mislim da takav igrač i takva ličnost fali ovde. Jeste da ima ugovor još neku godinu u Bajernu, ali možda bi ga oni pustili s obzirom da je stalno povređen ako im platimo neko obeštećenje. Želja na toj poziciji mi je bio Luk Sikma, al on ode u Oli, tako da ništa. Ako ne Luče, od ovih slobodnih iz EL bih izabrao Olindea ili bih ganjao Ostekovskog koji mi je pik već godinama, zanimljiv mi je Džudžinski iz Burse.

Na 5 bih Rubita iz Bajerna ili Rivera iz Valensije od ovih slobodnih, eventualno Danston/Hanter uz ogromnu ulogu za Alena.

Na pleju očekujem ni manje ni više Kalatesa, nekako mi se on crta da bude pravi plej i da oko sebe ima uvek 4 igrača koji će biti pretnja po koš, a kad je tako, onda i on može da bude opcija. Ako ne on, onda neki iskusni EL igrač koji zna šta radi i koji će da komanduje timom. Mada me ne bi čudilo da Željko uzme još jednog beka tipa Higins, a na kecu da se smenjuju Jare i Avram.

Na poziciji 2-3 Radanov kao domaća opcija, kad već Vanja ne može, Erikson iz Albe, Brusino iz Granke, Džamar Smit iz Turske da se vrati u EL za toliko koliko nam treba, to bi bilo preozbiljno oružje u napadu... Mada možda bih i nekog fizikalca mogli...

Dakle moja idealna kupovina sa potenciranjem domaćih igrača bi bila:
1. Kalates, Jaramaz, Avramović
2. Panter, Anđušić, Radanov
3. Naneli, Ponjitka, Trifunović
4. Lidej, Lučić
5. Rivero, Smajlagić, Koprivica
By Gsk133
Nema sanse da uzmemo Rivera ili Rubita ili izluzene Danstona i Hantera. Ocekujem ozbiljno pojacanje na 5 i 1. Ne bi imao nista protiv Kalatesa. Vrhunski asistent i dobar obrambeni igrac, bas ono sto nama treba na pleju. Ima ko da daje koseve. Takodje ne bi me iznenadilo da dovedemo Higinsa. Kao zamenu za Pantera, a moze u nekim situacijama da bude i plej. Od ovih zelja kao zamene Salvatore sto si naveo vecina mi se svidja i ne bi imao nista protiv da neko od njih dodje.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gsk133 napisao: Pet Jul 28, 2023 9:45 am Nema sanse da uzmemo Rivera ili Rubita ili izluzene Danstona i Hantera. Ocekujem ozbiljno pojacanje na 5 i 1. Ne bi imao nista protiv Kalatesa. Vrhunski asistent i dobar obrambeni igrac, bas ono sto nama treba na pleju. Ima ko da daje koseve. Takodje ne bi me iznenadilo da dovedemo Higinsa. Kao zamenu za Pantera, a moze u nekim situacijama da bude i plej. Od ovih zelja kao zamene Salvatore sto si naveo vecina mi se svidja i ne bi imao nista protiv da neko od njih dodje.
Kakav rariter je da se neko, a posebno ti, složi sa mojim mišljenjem. :D

Čudno mi je da nismo Džekirija iz Fenera pojurili, on bi nam legao idealno na 5 za naš način igre, pogotovo u odbrani, al ode on u CSKA.

Nešto se šuška da bismo mogli možda ludu glavu Jusufa da dovedemo, mada ja bih na to pristao samo u kombinaciji sa Dragićem ;)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Pet Jul 28, 2023 2:27 pm E to se bas uklapa Jusuf i KKP
To se šuška, ali nema ništa od toga, nije on tip igrača kojeg bi Željko uzeo, jer je skroz suprotno onoga što mu treba. Mada ja se ne bih bunio da imam tako dominantnog centra u ekipi koja igra EL, al bi to značilo promenu načina igre...

Rivero u Makabiju, ponestaje poznatih opcija iz EL i EK timova, izgleda da će se gledati neko iz NBA, što se meni lično ne sviđa, pogotovo što nama treba prva opcija na 5, ajde rezervne opcije na 4 i 2-3 i nekako, ali prvi centar iz NBA teško...

Baš dugo je tišina, možda sad u avgustu bude nešto, ono čuveno čeka se avgust da bi se uštedela jedna plata xD
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]