Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Neće se ništa raspasti kad ostoja ode, nego kad željko ode. Sve je on ovo doneo, kao što kažu u filmu crni bombarder, potreban je vrač da se pokrene oluja. Vidimo kako radi nesportski deo u klubu, jer običnu prodaju karata ne mogu da dogovore kako treba. Svi se kriju iza željkovih ledja.

Ta priča oko nemanja para mi je smešna, ima se para, daju ljudi, a posebno kao studenti nemaju. Evo primer, prošle sezone u standardu 2, dvojica momaka sa zapada srbije, studiraju u beogradu, obojica sezonske, 99. I 00.godiste. Verujem da su i ove sezone obnovili isto mesto. Jedan poznanik moj, 99.godiste,isto student, uzeo standard 2 za ovu sezonu od 45000din, a ja koji sam ZAPOSLJEN I IMAM SVOJU PLATU, uzeo sam najjeftiniju sezonsku kartu, e to je tužno.

Lepa tema za pisanje, ali preumoran sam da se raspišem za više a rado bih napisao, možda kasnije.

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Slobodno brate moj, tu smo da delimo mišljenja. A i danas utorak idealan dan za diskusiju na večitu temu.

Slažem se oko toga da kad ode Željko sve će pasti, kao što je palo i nakon odlaska Trinkija, ali sam ubeđen da će kad Željko bude išao ići i Ostoja sa njim. Šta više možda će i pre toga otići Ostoja, pomenuo je nešto u nekom intervjuu, kao on će da ode kad bude najjači, a ne kao drugi neki da ode kad je klub u najgorem položaju.

Ovo oko karata, je prosto, ne kupuju ta deca sezonske, već njihovi roditelji, meni i kumu su roditelji kupovali sezonske za KKP. To odakle su studenti i ne znači mnogo, veće je pitanje gde mu rade roditelji i slično. Jer studenti su govna i uvek će tražiti još novca i još xD
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ma naravno, roditelji im kupuju ali bio sam i ja student, pa sam skupljao pare za utakmicu i odlazio na 3-4 po sezoni, nisam hteo na roditelje da se oslanjam.

Tačno, limar će otići, čak možda i pre željka, a možda i posle, sve zavisi kada će biti najjači

To oko kulta, evidentno je da ljudi dolaze jer ima rezultata, gde su bili kada su bili nabrojani treneri izmedju trinkija i željka, nisi mogao pionir da napuniš jer smo bili busan kurton. Onda kad pogledaš, one dzikiceve sezone, kada je pera božić vodio prvi deo, bilo je prazno jer nije bilo neke borbe, onda je došao dzile, krenuli su trzaji, krenula je borba i hala se napunila. Verujem da bi možda bilo i puno kod ovih nabrojanih trenera izmedju trinkija i željka ali generalno, baš smo loši bili.

Takodje,oko nemanja novca, kada su izašle karte Za real gde je najjeftinija bila 5000din,videli smo svi koliki su redovi bili.. Ja nisam kupio kartu za tu, odustao sam zbog cene a i bila je sprdnja jer su podelili karte.

Skupljanje novca Za porez, u toj akciji nisam učestvovao. Nisam hteo, dovoljno sam novca dao klubu preko karata, pa sećate se korona sezone i utakmice sa uniksom koja se nije odigrala? E pa tu nisam išao da povratim pare od utakmice, a kakl reče limar, 90% ljudi je tražilo novac nazad a onda sada verovatno dosta ljudi od 90% tih koji su povratili nvoac od uniksa je uplatilo Za pomoć klubu, mozga bez. Ja jesam kupio člansku, jer je bila uslov za sezonsku ali mene u onoj pomoći za klub na spisku nema i nisam hteo.

Ta članska je sprdnja, meni to sad nije ni trebalo. Pošto sam ja kupio sezonsku u trećoj fazi, nisu mi ni tražili ali tu ima začkoljica. Pošto su nesposobni da pošalju sezonsku, da imaš plastiku, oni su poslali qr kod na email sa kojim ulaziš na utakmice i rekli su ko hoće da ima plastiku, mora da dodje na blagajnu, pokaže dokaz o kupovini, ličnu kartu i člansku kartu. Znaci, platio si sezonsku i sad da bi ti izdao plastiku, on tebe uslovljava da pokažeš člansku kartu.... Ako je nemaš, imaćeš samo qr kod da bi mogao da udjes, idiotizam.
To je sigurno zbog toga što su članske karte išle preko ticketline, ovi im nisu dostavili bazu i nije moglo da se uradi na sajtu infinitija ništa povodom toga, pretpostavljam. Mada, prve dve faze, nije, prodavao infiniti, nego neki deseti i tu si morao da slikaš člansku da bi mogao da kupiš sezonsku. Idiotizam sve u svemu

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao: Uto Okt 10, 2023 9:33 am Tačno, limar će otići, čak možda i pre željka, a možda i posle, sve zavisi kada će biti najjači Slika

To oko kulta, evidentno je da ljudi dolaze jer ima rezultata, gde su bili kada su bili nabrojani treneri izmedju trinkija i željka, nisi mogao pionir da napuniš jer smo bili busan kurton. Onda kad pogledaš, one dzikiceve sezone, kada je pera božić vodio prvi deo, bilo je prazno jer nije bilo neke borbe, onda je došao dzile, krenuli su trzaji, krenula je borba i hala se napunila. Verujem da bi možda bilo i puno kod ovih nabrojanih trenera izmedju trinkija i željka ali generalno, baš smo loši bili.

Skupljanje novca Za porez, u toj akciji nisam učestvovao. Nisam hteo, dovoljno sam novca dao klubu preko karata, pa sećate se korona sezone i utakmice sa uniksom koja se nije odigrala? E pa tu nisam išao da povratim pare od utakmice, a kakl reče limar, 90% ljudi je tražilo novac nazad a onda sada verovatno dosta ljudi od 90% tih koji su povratili nvoac od uniksa je uplatilo Za pomoć klubu, mozga bez. Ja jesam kupio člansku, jer je bila uslov za sezonsku ali mene u onoj pomoći za klub na spisku nema i nisam hteo.

Ta članska je sprdnja, meni to sad nije ni trebalo. Pošto sam ja kupio sezonsku u trećoj fazi, nisu mi ni tražili ali tu ima začkoljica. Pošto su nesposobni da pošalju sezonsku, da imaš plastiku, oni su poslali qr kod na email sa kojim ulaziš na utakmice i rekli su ko hoće da ima plastiku, mora da dodje na blagajnu, pokaže dokaz o kupovini, ličnu kartu i člansku kartu. Znaci, platio si sezonsku i sad da bi ti izdao plastiku, on tebe uslovljava da pokažeš člansku kartu.... Ako je nemaš, imaćeš samo qr kod da bi mogao da udjes, idiotizam.
To je sigurno zbog toga što su članske karte išle preko ticketline, ovi im nisu dostavili bazu i nije moglo da se uradi na sajtu infinitija ništa povodom toga, pretpostavljam. Mada, prve dve faze, nije, prodavao infiniti, nego neki deseti i tu si morao da slikaš člansku da bi mogao da kupiš sezonsku. Idiotizam sve u svemu

Ne verujem da će otići kad bude bio najjači, jer to bi bilo sad zapravo, a to mu ne pada na pamet, ali pošto ga nećemo držati za reč, ko što nismo nikoga do sada. Mislim da će i Željko planski odlučiti da se povuče ko što je i iz Fenera i iz Panate, a kad on to odluči da će i ovaj miš da zapali.

Slažem se ima ljudi koji vole košarku i koji dolaze iz ljubavi prema klubu i košarci, bez obzira na rang takmičenja, naravno takvih nema mnogo... To su isti oni koji su bili u najcrnjim danima i koji su bili i biće uvek uz klub i pratiće, da li sa tribine ili od kuće nebitno. Ali takvih je malo ponoviću. Rezultati su bitni i zbog njih se i gleda i zbog njih je i zanimljivo, zato eto i tolika pompa oko svega. Takav smo ložački narod.

Takođe, nisam ni ja tražio taj novac nazad od karte za Uniks... Ali sama akcija skupljanja za porez pokazuje koliko smo nepismen i glup narod. Išao sam na onu akciju "Grobari za nas" 2015. i tada je skupljeno 5 miliona, ali dinara. A tada je klub bio u najvećem finansijskom problemu ikada.

Članska karta je tipična stvar, to postoji i u Grčkoj, ne možeš kartu za utakmicu da kupiš za Olimpijakos ako nemaš člansku kartu kluba, prosto je. S tim da je članska koštala 10e a karta za tribinu 10/20 e po utakmici. Za PAO nije bila potrebna.

Ovo što kažeš za QR kod koji dobiješ preko mejla je totalna glupost. Onda ti taj QR kod možeš da pošalješ svim svojim poznanicima i da svi lepo odete na utakmicu i na isti QR kod uđete, jer im ti čitači ne rade i svako može da se pravi blesav i kaže to je moja karta ja sam je platio ne znam o čemu pričate. Dakle podigli su mogućnost za malverzaciju = nesposobni su za medalju.

Sve sem terena i onoga što radi Željko u klubu je loše, jedina svetla tačka je utakmica legendi protiv Reala prošle godine. Ostalo sve mislim da je baš loše i iskorišćeno ili se nije ništa uradilo tim povodom.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ja kad sam bio student u Pionir se ulazilo na semu za tipa par stotina rsd obezbedjenju za EL a za jadransku uvek bilo karata za sitne pare na blagajni. Kad su krenuli drugi deo EL da isprobavaju s Arenom tad sacekamo navijacke grupe koje svoje karte uredno istapkaju pa ulaze na pritisak. Mi za njima.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Bio sam i ja na toj grobari za nas, posle je neka sprdnja ispala sa tim ljudima što su organizovali, ne mogu da se setim tačno šta beše je bilo.

Ne znam za čitače. Rekoše mi da su na mornaru redari očitavali karte preko aplikacije na telefonu, a sto ti kažeš, laži tamo, duple sezonske, pa cik nek te ne pusti..

Treba pohvaliti i utakmicu na tasmajdanu, lepa je slika poslata

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
surda napisao: Sre Okt 11, 2023 6:10 am U teoriji, mogu da vide kad neko pokusa uci s istim QR kodom.
Ma naravno da može da se vidi, nego ima fora drug iz Austrije je kupio bio kartu za Real i na nju su on i još jedan drug ušli. Kaže ti ovaj redar, e učitana je karta još pre 2 sata. Ti se napraviš lud, kako zašto, pa ja sam prešao 1.000 km da gledam Partizan i platio to uredno i šta sad?! I oni ga puste. I tako isto uradi i ovaj drugi posle 5 minuta.
BogdanB napisao: Uto Okt 10, 2023 11:59 pm
Treba pohvaliti i utakmicu na tasmajdanu, lepa je slika poslata

Za to sam ih pohvalio, lepa slika i na to sam hteo i ići jer je nešto u maniru pravog onog old school Beograda i starih vremena o kojima sam mogao samo da čitam. Mnogo je bila lepa priča i ambijent, ali eto to je jedna dobra stvar na 10 loših.

Nego šta mislite kako ćemo sa Asvelom mi sutra?
Korisnikov avatar
By gramada
Ukazana sansa propustena, bez razlike na domacinsko sugjenje kako moze da su oni u bonusu 3-4 minuta do kraj aprodora nema pricam o regularnom delu
Barem 20-30% smo slabiji od prosle sezone
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27