Stare teme
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Jbga ja vec pomislio Radonja i uzeo da guglam da li Filip jos igra kosarku.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pa ne znam koji je to pa domaći trener bio u opticaju... Sve ih je već Nebojša izgustirao u prethodnih 10 godina i pustio niz vodu, jedino je ovaj Sferopulos pristojno rešenje... Za nešto više tipa Skariolo, Šaras i slično, nije bilo šanse da se ne lažemo.

Ne znam šta da mislim, promena trenera može biti dobra stvar, šok terapija i pozitivni bust pred dva derbija, ali prosto mislim da je velika greška što se Dušku nije dala sloboda letos u sastavljanju ekipe i što mu se nije dalo vremena da odradi te dve godine ugovora ko čovek. Suludo je očekivati da nov tim klikne u 4 kola EL, odnsno u 2 nedelje, ali izgleda da je to bio samo povod da se on skloni. Janis je mnogo manji autoritet u svakom smislu i biće lakše igračima, ali i Nebojši da kontroliše sve to, a takođe ni on nije vodio nikoga više od 2 godine, tako da mu je ovo premija. Ima da svira po tuđim notama, samo da bi svirao i ostao u EL.

Kako bilo mislim da se požurilo sa odlukom, izgubili ste kod kuće u gustoj utakmici od Monaka koji je F4 ekipa, Žalgirisa u gostima gde je vazda tvrdo i od Virtusa koji je u ogromnom naletu sa Bankijem i koji igra odlično. Niste izgubili od Albe, Aslvela, Zadra, Cedevite, pa da se diže uzbuna... A sve te 3 utakmice ste mogli dobiti, prosto sport i prosto nova ekipa i mnogo igrača u rotaciji... Živo me zanima koji će sve katovi biti sada sa Janisom na klupi, jer će ih neminovno biti.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ko kaže da se Dušku nije dala sloboda u sastavljanju ekipe?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Lepus napisao: Pon Okt 23, 2023 5:55 pm Ko kaže da se Dušku nije dala sloboda u sastavljanju ekipe?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Pa očigledno je da nije on to sastavljao, već da se Nebojša tu pitao kao i uvek. Bukvalno se videlo ko je Duškovo pojačanje, a ko Nebojšino, kako su dolazili, no nema ni veze sad.

Po mom mišljenju ne tako promišljen potez, a s obzirom da je Sferopulos potpisan odmah, verujem da se samo čekao trenutak i povod za rastanak sa Duškom. Milsim da nije fer prema Dušku posle svega što je uradio i istrpeo da ga ovako puste niz vodu, no to priča i ovom klubu.

Zanimljiv podatak je da je od 2000. godine u Zvezdi samo 2 trenera uspelo da veže 2 sezone na klupi, a to su Šakota i Radonjić x2.
Korisnikov avatar
By Lepus
Čovića ne podnosim, ali ne može svaki put kada se selekcija zajebe on biti odgovoran, a kada se odradi dobro, onda je trener zaslužan.

Ja vjerujem, posebno kada je u pitanju trener ranga Ivanovića, da trener ima završnu riječ. Vjerujem da negdje postoji i kompromis, ali ipak je trener taj koji na kraju odlučuje.

Što se tiče Ivanovića, za tim koji je imao, igra je bila katastrofa. Uloge neraspoređene, nikakav koncept u igri, svi igrači igraju ispod realnog kvaliteta. Otkaz kao kuća.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kod nas ako zaredas tri poraza imas polupraznu dvoranu sto utice na finansije
Sa druge strane videlo se da neke stvari u ekipi ne stimaju, ljudi blize kluba su procenili da je problem u treneru tako da nema tu puno mudrolije
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]