Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Da li biste pristali na opciju da Kokoškov dođe u Zvezdu?
Обе руке дижем..Али тешка прича..

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

By Tamerlan
Zex88 napisao: Pet Mar 07, 2025 8:31 pm
Valderama napisao:Da li biste pristali na opciju da Kokoškov dođe u Zvezdu?
Обе руке дижем..Али тешка прича..

Čitam da se verovatno vraća u Evropu pošto ga želi Efes.

Možda mi možemo da uskočimo u tu priču i preusmerimo mu put iz Istanbula u Beograd.

Sferopulos je okej trener, međutim imam nepobitan utisak da je zauvek izgubio svlačionicu i da je to gubitnički put bez povratka. Čak je taktička nedisciplina tolika da ozbiljno sumnjam u to da se sezona može okončati minimalističkim uspehom, osvajanjem ABA lige. Dakle, treba što pre reagovati.

A na leto ima baš posla jer ekipa mora biti podvrgnuta ozbiljnom provetrvanju i remontu. Na primer, nema više mesta za zaslužne igrače i islužena velika imena tipa Branko Lazić, Nemanja Nedović, Miloš Teodosić...Takođe, ni svi stranci nisu ostavili neki trag za sobom da bi mi briznuli u plač posle njihovog škartiranja.

Ostavio bih Bolomboja.
Korisnikov avatar
By Zex88
Не бих Јаниса терао.. Буквално се спрдају са нама по целој Европи јер нам сваки тренер максимално траје годину дана.. Ту нема континуитета никаквог..

By Tamerlan
Ne slažem se, u tripu sam da je ekipa gurnuta iz aviona bez padobrana. To je takav pad posle nacionalnog kupa. Kontinuitet je poželjan mada se ne može beskonačno iza "dugoročnosti" zaklanjati krah tima. Treba hitno reagovati.

Jbga, nisam sujetan i ne bi mi bio problem da priznam da sam pogrešio, pod uslovom da uđemo u evroligaški plejof i osvojimo ABA ligu.

Kad primiš 20 trojki to više nije stvar šuterskog ludila protivnika, već kolaps tvoje odbrane.

Ti više pratiš...po statističkim podacima mi smo ekipa sa najviše primljenih trojki u Evroligi?
Poslednja izmena od Tamerlan u Pet Mar 07, 2025 10:16 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Имамо најбољи скор у ЕЛ у овом формату,освојен трофеј и ми би да мењамо тренера јер ето,можда ће трава бити зеленија..
Тако је било и са Сашом,Душком,Шакотом,итд..
И установио си тотални распад и тражиш промену тренера након недељу дана лошије игре.. То раде неозбиљни клубови..Нас победа над Арманијем враћа на стари пут..
Што се тиче одбране,не знам статистику,али ми смо једна од бољих дефанзивних екипа у лиги..
А Бајерн је најбоља тројкашка екипа у ЕЛ..

• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 46
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]