Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Čoveče, koliko je dobro nacrtano ovo bilo... Tačno gledam dečka koji izvodi aut i ne glada igrača koji mu je sam na trojci, već samo isključivo prati kretanje Kondića. Svaka čast treneru Baraću na svamu što radi sa ovim momcima kroz ove dve godine. Prethodnih godina je bilo igrača nekih iskusnijih u timu, nekih povratnika i slično, ove godine bukvalno niko iskusan u ekipi, najstariji igrali Miljenović koji je povređen bio skoro celu sezonu, Kondić i Tanasković, sva trojica 2001. godište. Evo ih momci na 10-10, iznedreni neki novi momci u vidu Bogoljuba Markovića i Filipa Jovića, vraćen u život Petrović...

Drago mi je zbog Baraća, a i Kondića nešto gotivim bez preterano osnova.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Odgledao Megu i Buducnost. Vrhunska partija klinaca, kontrolisali mec od pocetka do kraja. Markovic i Petrovic doktorski, pogotovo Markovic. Bas je delovao dominantno na oba kraja terena.
Korisnikov avatar
By Zex88
Лично,ја готивим АБА лигу.. Оно што бих уредио јесте пре свега да не постоји национални кључ..

Домаћа лига.. Из домаће у АБА 2, а одатле у АБА 1.. Такође, смањио бих број екипа на 14. Можда, чак и 12.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja to gledam ovako. Zvezdi i Partizanu je svejedno koje takmicenje igraju jer su im oba podjednako lagana. Tu sem Buducnosti nema krstenog protivnika i kako vreme bude islo jaz ce biti sve veci.

Borcu, Megi, Spartaku, FMP-u ova liga znaci jer imaju protivnike po svojoj meri i mogu da rastu kroz nju.

Nasim klubovima iz KLS bi znacilo da oni, a ne neki Mornar igraju protiv jacih timova i da osete taj intenzitet i cvrstinu koja nedostaje u KLS.

Da li je interes Vrsca, Vojvodine, Cacka, Zlatibora itd veci od Meginog i te ekipe srednjaka to je pravo pitanje.

Najbolje bi bilo da Aba ostane regionalno takmicenje u nekom formatu sa grupama i prestiz i bude liga za one koji ne ucestvuju u evropskim takmicenjima. Bar je to moje misljenje.

Treba sto vise timova iz Srbije i regionalnih centara da dobije sto veci broj jakih utakmica u sezoni.

Bojim se nazalost da ce menadzerski interesi svaku takvu ideju osujetiti.
  • 1
  • 507
  • 508
  • 509
  • 510
  • 511
  • 515

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]