Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Valderama napisao: Ned Jul 20, 2025 10:13 pm Je l' čitao neko predlog/skoro kao manifest profesora Zorana Buljugića za rešenje krize u društvu i državnom aparatu? Koja ludnica.
iskreno nisam, baci link da vidimo
By Tamerlan
Salvatore Guliano napisao: Pon Jul 21, 2025 9:36 am
Valderama napisao: Ned Jul 20, 2025 10:13 pm Je l' čitao neko predlog/skoro kao manifest profesora Zorana Buljugića za rešenje krize u društvu i državnom aparatu? Koja ludnica.
iskreno nisam, baci link da vidimo
Buljugić je profesor ruskog jezuika, radio je u gimnaziji 28 godina, potpisan je, kao što vidite, kao Efim Martinov.

Slika
By Tamerlan
Inače, vojna linija u Rusiji, uvek naklonjena nama, čak i 90-ih, kada su nas Jeljcin- Kozirjev i Čubajs prezirali, traži od predsedničke administrtacije da se angažuje na pomoći Srbiji u smislu razbijanja neprijateljskog vojno-geopolotičkog obruča oko naše zemlje.

Zauzeti su ratom u Ukrajini, i traže od Kine da radi na stvaranju vojne osovine Grčka-Srbija-Mađarska pod maskom zaštite svog "Puta svile". Makedonija pravi velike probleme. Ruse ta kineska operacija zanima samo di bi se žaštitila Srbija i Mađarska, jebe im se za Grke.

Grčka je omrznuta u Rusiji zbog političke, vojne potpore Ukrajini, kao i priznanja njihove Pravoslavne crkve Ukrajine.

I mi smo na crnoj listi u Kremlju zbog toga što masovno naoružavamo Ukrajinu, te joj pružamo finansijsku pomoć, najveću od svih država na Balkanu. Ipak, određeni vojni krugovi smatraju da smo dosta propatili 90-ih i da nam se može progledati kroz prste. Putin, Dugin i Solovjev na Vučića gledaju kao na beskičmenjaka i licemera.
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao: Pon Jul 21, 2025 1:00 pm Čitate li nešto, gledate filmove, serije?

Napišite recenzije ako imate vremena za ove zanimacije leti. Može se pisati i o filmskim klasicima koje ste pogledali fazon 569 puta i dobili novi uvid u njihov besmrtni značaj u svetskoj kinematografiji.
Синоћ сам почео да гледам "Untamed", онако,није лоше,држи пажњу.
Од оног што сам гледао ове године, "From" ми је одлична серија, "Squid game", одлична прва,па и друга сезона, трећу су упропастили крајем. Хм, "Dark" ми је исто ок. Претпостављам да нећеш цртаће :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao: Pon Jul 21, 2025 1:24 pm Za "Squid game" sam od mnogih čuo da je staršno dobra serija, moraću i ja pogledati.

Nemoj o crtaćima, znam da ti u ovom periodu roditeljskog života moraš "obnavljati gradivo". :D
Волео бих,али још нисмо дошли до обнављања градива.. Ту је сад Карабурац..
  • 1
  • 3809
  • 3810
  • 3811
  • 3812
  • 3813
  • 3818
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]