Teme vezane uz regionalnu ligu
By Šipurske livade
I Ifea i Nilikinu treba najuriti. U Aba ligi dati sansu Nakicu i Lakicu, u Evroligi koliko zasluze, s tim da moze da se naprave minuti za Lakica da odigra dobro defanzivno u nekim periodima utakmice. Bosnjakovica poslati na pozajmicu da igra negde.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Razmisljam sad nesto.
Mega kroz OKK Beograd razvija svoje juniore.
FMP je ugovorio saradnju sa Dinamikom.
Zvezda je ugovorila saradnju sa BKK Radnicki.
Borac iako nema formalnu saradnju deluje da ce bar neformalno preko Cacka94 njihovi mladi imati gde da dobiju priliku (Jankovic, Bugarcic).
Mislim da je pitanje dana kada ce Spartak napraviti neku vrstu saradnje sa Jokerom.

Samo mi nekako kaskamo. Zar nam ne bi bilo u interesu gde da imamo klub u kojem bismo 3-4 mlada mogli da kalimo kroz garantovanu minutazu?

Od beogradskih klubova ostali su jos slobodni:
Mladost Zemun
Borac Zemun
Tamis (Pancevo, realno ko da je Bg)

Mozda bi trebalo ozbiljno razmisliti o tome.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao: Čet Avg 07, 2025 4:28 pm Razmisljam sad nesto.
Mega kroz OKK Beograd razvija svoje juniore.
FMP je ugovorio saradnju sa Dinamikom.
Zvezda je ugovorila saradnju sa BKK Radnicki.
Borac iako nema formalnu saradnju deluje da ce bar neformalno preko Cacka94 njihovi mladi imati gde da dobiju priliku (Jankovic, Bugarcic).
Mislim da je pitanje dana kada ce Spartak napraviti neku vrstu saradnje sa Jokerom.

Samo mi nekako kaskamo. Zar nam ne bi bilo u interesu gde da imamo klub u kojem bismo 3-4 mlada mogli da kalimo kroz garantovanu minutazu?

Od beogradskih klubova ostali su jos slobodni:
Mladost Zemun
Borac Zemun
Tamis (Pancevo, realno ko da je Bg)

Mozda bi trebalo ozbiljno razmisliti o tome.
Брате, знаш и сам да је било приче да нам је била филијала управо та Младост из Земуна једне године, па онда неко време нека екипа из Нових Бановаца ако се добро сећам, па је онда нешто кад је Жељко дошао било помена да ће то бити Борац из Чачка. Али код нас у клубу се не ради смислено и то је то. И када је била то Младост нису ишли млади тамо, већ је играо онај несрећни амер Trey Drechsel (скоро сам видео да је потписао код Чанета у Леикабелис, пре тога био у Пољској и Немачкој).

Мислим да су се ту неке друге везе правиле и да се ту омастио Јаковљевић, јер зашто би друго тај клуб био у причи, па после изашао... све тако има логике
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sve si upravu, ali to nije bio isti Partizan kao danas. Niti smo imali jednako dobre klince o kojima je trebalo misliti (nazalost). Mada koliko se secam, Barna je na primer isto kao pozajmljen bio u Mladosti.

PS kada je BPS sponzor jednog kls tima i pride jedna kladionica to je onako, zanimljivo da kazemo.

Ostaju svakako Borac i Tamis.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ајзеа Мајк је бивши играч КК Партизан и нови играч Бајерна из Минхена. Као што рекох већ, сасвим очекивано, све сем растанка са њим би било нелогично са наше стране. Занимљиво ми је да ће ипак остати у ЕЛ, желим му све најбоље, верујем да ће наћи неки свој мир и наметнути се као што су пре њега урадили разни играчи који код нас нису могли боље или нису добили праву прилику (Поњитка, Куруц, Смит...).
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ostoja najavio da ce Partizan napraviti saradnju sa Metalcem iz Valjeva da mladi igraci igraju tamo.

Odluka je, meni bar, cudna. Bas mi se nije dopalo kako se radilo sa Dimitrijevicem tamo prosle sezone.
Korisnikov avatar
By Karaburac
U skladu sa najavljenom saradnjom u Metalcu ce naredne sezone igrati Djordje Sekularac, Uros Danilovic i Luca Illes.

Inace u Metalcu je novi sportski direktor Vladimir Micov, a trener Miljan Pavkovic.

Napunili su prakticno ceo roster u toku ove nedelje.

Zanimljivo mozda za nas, cisto kao fun fact, da ce i nas bivsi igrac Milos Koprivica biti u sastavu Metalca naredne sezone.
Korisnikov avatar
By skeske
Partizan ove godine nadogradio ekipu koju je prosle godine sastavio od nule. Trebalo bi da kulminira sve i da se ode minimum u prvih 6. Sve je tu, kvalitet, atleticizam, energija.
Mislim da je lijepa sezona pred navijacima Partizana i da ce biti puno radosti
Korisnikov avatar
By gramada
malo je bolje ali greske su slicne u smislu prvog centra tu se debelo gresi, dali ce se uopste angazovati i kada ostalo moze proci
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]