Teme vezane uz sve reprezentacije
By Šipurske livade
gramada napisao: Ned Sep 07, 2025 10:08 am некоме Пешић је био добар прошле године сада није, једноствано није ишло сада, пре свега физички смо били никакви на свакој утакмици

Ништа идемо из почетка , селектор Саша Обрадовић или Ђорђевић не видим другог слободног и терај даље
Tesko ce kod Covica Sale Obradovic biti selektor. Sad kad Dzikic uzme medalju ima da dovedemo njega samo zato sto kao ako je sa Gruzijom uzeo bronzu sa nama ce zlato. :D
By Tamerlan
Kojeg selektora bi uzeli da možete da birate?

Đorđević možda opet?
Alimpijević?
Saša Obradović?
Kokoškov?
Džikić?
Duško Ivanović?
Zoran Lukić (Rusija)?
Rajaković da da otkaz u Torontu?
Barać?
Trinkijeri ?
Luka Pavićević?

Ko bi se najbolje povezao sa ovom psihički klonulom ekipom?

I dajte tu ekipu za kvalifikacije - počinju za samo 3 meseca - najjaču koju možemo okupiti? Koprivica, Smailgaić, Milutinov, Plavšić,Petrušev igraju Evroligu; Jokić NBA...ko bi mogao da bude centar? :lol: Šta se dešava sa Kondićem?

Pominje se formiranje stručnog saveta: Pešić, Željko Obradović, Maljković, Vujošević, Vlade Đurović, Željko Lukajić, Šakota :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Zex88
Можда Саша Обрадовић.

Што се тиче екипе,не можемо да рачунамо на ел играче у новембру.

Можда Звезда и Партизан пусте неке играче.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Gaja
BBBbbb napisao: Ned Sep 07, 2025 8:30 pm
Gaja napisao: Ned Sep 07, 2025 5:25 pm Luka Spasovki sinoc na podkastu prica kako je Micic vuk samotnjak, niko ne zeli da bude sa njim u sobi, najmanje ga gotive igrace itd... Odnosi se na klupske stvari.
Bas ruzno i bezveze sa njegove strane
Lukine ili Vasine strane?
Lukine
Korisnikov avatar
By MileBL
Нисам ни гледао бламирање против Финске, негдје је нешто заштекало, да ли је Богдан био толико ненадокнадив или су дубљи проблеми не бих знао.
Већ се увелико пише да је Пешић бивши, мислим да је то исправна одлука, остварени резултат је далеко испод очекивања.
Помиње се Алимпијевић, тренер у успону али мислим да њему више одговара клупска кошарка
Ја бих најрадије видио Џикића као селектора, мислим да се он најбоље сналази у околностима какве су у репрезентацији, дакле за мјесец дана скроји игру и такмичи се.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Gaja napisao: Pon Sep 08, 2025 2:50 pm
BBBbbb napisao: Ned Sep 07, 2025 8:30 pm
Gaja napisao: Ned Sep 07, 2025 5:25 pm Luka Spasovki sinoc na podkastu prica kako je Micic vuk samotnjak, niko ne zeli da bude sa njim u sobi, najmanje ga gotive igrace itd... Odnosi se na klupske stvari.
Bas ruzno i bezveze sa njegove strane
Lukine ili Vasine strane?
Lukine
Slazem se, ne znam zasto ovakve stvari neko iznosi u javnost.
Korisnikov avatar
By MileBL
Алимијевић нови селектор
Мислим да је још увјек зелен за највише домете
Korisnikov avatar
By Zex88
Мислим да је то било најједноставније решење.
Поготово што може квалификације да одради.
Срећно и надамо се медаљи..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Андреј Стојаковић се снимао на тиктоку са заставом Србије.. Да ли је то можда корак ка нама? :think:
  • 1
  • 1151
  • 1152
  • 1153
  • 1154
  • 1155
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]