Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Утакмица ЕЛ је мислим дан раније..Тако да не верујем да ће у првом колу играти ел играчи.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
U tom slučaju, ako se vodimo najgorim scenarijem da ni jedan EL igrač ne dobije dozvolu od kluba uključujući igrače Partizana i Zvezde ovo ostaje na spisku:

1) Rebic, Jaramaz, Drezgic
2) Andjusic, Momirov, Barna, Stefanovic
3) Djulovic, Nikolic
4) Tanaskovic, Markovic, Medarevic
5) Koprivica, Miletic, Ristic

To je 15 igrača. Ja bih tu secnuo Medarevića od visokih, a za niske, šta znam. Za svakog imam i za i protiv. Verovatno Barnu i Stefanovića jer bih se plašio da idem sa 2 pleja sa ovim izborom, a jedine čiste trojke su mi Đulović i Nikolić. Momirova bih verovatno pre Barne i Stefanovića zbog odbranbenih specijala, a kontam da će se od Anđušića očekivati da se ispucava sa te pozicije.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мени Барна баш лепо напредује тако да бих волео да видим њега у 12(у крњој селекцији).

Korisnikov avatar
By Karaburac
Barna je izraziti napadač, ako nam trebaju poeni, onda, da, slažem se.

Ja sam se više vodio nekom idejom da stavimo fizikalniju ekipu i da probamo na to da sameljemo, da jedino Anđusić bude tu veći potrošač kao najiskusniji u ekipi.

Ali kao što rekoh, ne postoji ni jedan igrač u spoljnoj liniji gde sam protiv. Za svakog bih imao argument da bude tu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao: Sre Nov 19, 2025 2:20 pm Barna je izraziti napadač, ako nam trebaju poeni, onda, da, slažem se.

Ja sam se više vodio nekom idejom da stavimo fizikalniju ekipu i da probamo na to da sameljemo, da jedino Anđusić bude tu veći potrošač kao najiskusniji u ekipi.

Ali kao što rekoh, ne postoji ni jedan igrač u spoljnoj liniji gde sam protiv. Za svakog bih imao argument da bude tu.
Po onome kakav tip igrača ozbiljnu ulogu ima kod Alimpijevića u klubovima, mislim da će Barna biti igrač u rotaciji, voli on igrače sa poenima u rukama, a mislim da će i znati kako da koristi Đušu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мислим да је боље да имамо више поена у рукама,јер се бојим да дефанзива неће бити на високом нивоу због врло кратког рока за уигравање.

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Sre Nov 19, 2025 4:47 pm Мислим да је боље да имамо више поена у рукама,јер се бојим да дефанзива неће бити на високом нивоу због врло кратког рока за уигравање.

Slažem se, biće zanimljivo, ja bih u tom prvom meču dao ključeve u ruke Jaramaza. Imam u glavi neku viziju da će Bogoljub biti glavni visoki igrač ovde, te da onda nisam najsigurniji kakav nam drugi visoki u paru s njim treba...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Šipurske livade napisao: Čet Nov 20, 2025 10:21 pm Kakav Jaramaz da vodi tim, nemojte da se zajebavamo
Pa Ognjen, ne Nemanja, naravno.

Koga bi ti od ovih stavio da bude prva violine ekipe ?

1) Rebic, Jaramaz, Drezgic
2) Andjusic, Momirov, Barna, Stefanovic
3) Djulovic, Nikolic
4) Tanaskovic, Markovic, Medarevic
5) Koprivica, Miletic, Ristic
  • 1
  • 1155
  • 1156
  • 1157
  • 1158
  • 1159
  • 1165