Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Uff kakva muka od tima, iskreno svaka čast momcima koji su se odazvali, ali kad pogledaš da za Tursku igraju Osmani, Osman i Biberović (sva trojica igrači koji prave prevagu na nivou EL), dok mi na tom nivou imamo samo Kalinića recimo, plus oni imaju Jurcevena, nakako mi mnogo kompaktnije deluju, no videćemo.

Ovom timu fali plej, Miljenović će definitivno morati da vedri i oblači, ali ajde da vidimo kako će to da izgleda. Deluje mi da se Alimpijević odlučio za meč ap sastav, što će biti prava poslastica, mađutim žao mi je što tu nemamo barem jednog od igrača kao što su Gudurić, Micić, Avramović, Petrušev, jer bismo imali više šanse.
By Šipurske livade
Steta, najiskusniji igrac Kalinic uprskao stvar, nekoliko debilskih gresaka u zavrsnici. Steta sto nije data sansi Barni, razumem da je Momirov igrao pre njega jer je bio dobar u proslom prozoru. Nadam se da ce dati sansu Barni u Turskoj. Markovic pokazao da je veliki talenat i buduca prva 4 reprezentacije.
Korisnikov avatar
By Zex88
Баш штета.. Изгинули су за све паре,да је Калина био макар мало присебнији,добили би смо ово..
Суђење стандарно криминал у фиба прозорима.

Претанка је ово екипа,мислим да ће нас одрадити лагано Турци кући.

Добро је што је Исланд гекнуо Литванију.

Нама је најбитније да са 4-2 изађемо из ове групе.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislim da je ovo bila najgora utakmica Kalinića koju sam gledao, možda i u njegovoj karijeri.

Nismo mogli da ispariramo snagom/visinom Turcima. Pokušali smo da kažnjavamo na brzinu naših visokih što je Marković lepo iskoristio, ali Tanasković nažalost nije kada je guran na peticu. Ako je to već bila ideja, možda se moglo probati i sa malim Nikolićem koji celu sezonu igra tako.

Alimpijević je rekao da Kalinić neće igrati ovu drugu, a da će Avramović i Dangubić biti u sastavu, što bi značilo da još jedan ispada i to će izgleda biti Barna.

Inače, da dodam, mnogo sam zadovoljniji kako je Novak odradio svoju rolu protiv objektivno jačeg protivnika nego što su to uradili Rebić i Drezgić protiv Švajcarske i BiH.

Kad smo kod tog drugog pleja, šta bi sa Jaramazom, deluje mi da bi on bio dobar protiv Turaka svojom fizikom i iskustvom. Jel povreda neka? Jes imao slab meč sa Švajcarcima, ali protiv BiH je bio sasvim dobar i jedan od inicijatora preokreta.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ау,како смо изгбили утакмицу..Прво Миљеновић не даје пас,па Богољуб засили и онда примамо 2+1,техничку,па губи Богољуб на пасу лопту и примамо 2+1. Буквално 7:0 за 10 секунди..
Штета,упропастили смо сав труд.

Korisnikov avatar
By Zex88
И од тога се нисмо опоравили,само смо се распали још више..

Korisnikov avatar
By Zex88
Изгубили смо игру након тога,али судије решиле да они заврше меч.
Добрић стоји,Осман се баци у њега и фаул на шуту,Алекса ухвати лопту и крене на двокорак јер очекује фаул да би било на шуту и Хазер прави фаул и лопта са стране
Онда Османи баци лопту у аут,судија свира фаул накин тога примамо 2+1..

Турци су преузели европску кошарку,све им се може..

By Šipurske livade
Covic nije u stanju da obezbedi pristojno sudjenje, lose se za sada pokazao kao predsednik KSSa, a Alimpijevic spremio utakmice preko one stvari. Ne moze selektor da vodi i klub i reprezentaciju. Ne pobede Barnu najboljeg strelca lige da bi mu igrao Dangubic sa 1,7 poena u karijeri i Momirov. Izgleda da je Alimpije klasican mladi naprednjacki trener i to je sve.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мука ми је од оваквих коментара..
Значи 5 дана читам дрвље и камење по играчима и селектору.
Боже,нису набили јачу екипу од себе..
Чуј,не може бити селектор и тренер екипе. Атаман је шта?
Алимпијевић ради врхунски посао у Бешикташу,али не,он је ћаци,није добио Турску са трећим тимом..
Однос нашег народа према свему је много токсичан,а најлакше је своје фрустрације искалити на спортисте.

Не треба много да се вратимо уназад,јесте фудбал,али кад се сетим како је мазан Александар Станковић што је позван у репрезентацију..

Хоћемо ли некад пружити подршку и дати конструктивну критику,а не само,сви су они незналице,ја знам боље,треба неко други,али сви су они лоши. А у принципу,ми иза тастатуре углавном лупетамо..

Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja bih rekao da smo se kockali, i da nam se to kockanje nije isplatilo.
Ne mogu da kažem da ga krivim, jer sam bio zagovornik kockanja.

Konkretno mislim na izbor visokih igrača gde Miletić i Koprivica koji su pozivani na prethodnim mečevima nisu sada povedeni, a Turci imaju dominantnu peticu u Jurtsevenu i iskusnog Šanlija u rezervi.

Tu je bilo legitimno razmišljanje da Miletić/Koprivica ne mogu da im ispariraju i da onda probamo da ih napadnemo na brzinu... Samo što Mitrović sa svojim lošim šutom u poslednje vreme to nije kažnjavao na adekvatan način da ih izbaci iz igre. Tanasković se takođe nije baš snašao u tom smislu, mada je u odbrani bio prilično dobar sobzirom na manjak fizičke snage u odnosu na Jurtsevena.

Mislim, kad smo se već kockali, da smo trebali da gurnemo i Nikolića i da bude rke koke ceo meč pa ko se snađe na jurnjavi.

Sa tim u vezi, ja bih dao šansu Barni u odnosu na Dangubića, pa nek bude haos na terenu, pa ko se bolje snađe.

Objektivno, pre početka utakmice smo se saglasili da smo u ovakvim sastavima slabiji na svakoj poziciji i da nigde nemamo prednost, te da u ''poštenoj'' košarci nemamo šta da tražimo.

Deluje mi samo da smo se polukockali, da nismo išli do kraja, a možda smo trebali.

Ali jbg, sad kad smo izgubili svi smo pametni. Da smo uradili ovo što sam napisao i uzeli jedan meč Alimpije bi bio genije, da je izgubio naduvali bi ga kao da je potpuni moron :snooty:
  • 1
  • 1161
  • 1162
  • 1163
  • 1164
  • 1165

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]

KK Partizan 2025/26.

Не слушају те Карабу :) ,стигао Ловерњ.. Послато […]

Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup. https://www[…]