Teme vezane uz sve reprezentacije
By Šipurske livade
Izvinite momci, ali utakmice su pripremljene lose. I od Svajcarske i Bosne se gubilo pa smo ih okretali.
Odbrana nam je uzasna, ako nisu neki igraci u napadu valjda mozemo makar u odbrani da se borimo ?
Biberovic nas napuni na obe utakmice, znaci resenje da se on sacuva nije nadjeno.
Dangubic od 33 godine, Novak sa preko 30, jesu oni buducnost reprezentacije ? Zasto Barna nije igrao, gde je najbolji centar Aba lige Miletic, Koprivica je dugo igrao prozore i igra u Turskoj...

I odlazak nasih igraca prerano na koledz ili NBA ce nas upropastiti. Djurisic tamo nije dobio sansu, Pokusevski sa 3 NBA sezone i 2 u Evropi ne moze da se pronadje i dalje, Petrovic, Jovic na koledzu, da li ce posle koledza i moci da igraju neku ulogu u Evropi, Dimitrijevic isto ?
Korisnikov avatar
By Karaburac
A gde bi Petrovic i Jovic igrali trenutno u Evropi? Nisam ni ja odusevljen sto oni idu tamo, ali moramo se prilagoditi onome sto dolazi, od kukanja nema leba. Veciti im ne pruzaju sansu, Evropa u mladim godinama je jednaka macka u dzaku ko i Amerika.

Sa ovakvim sastavom tesko je pripremiti mec, ja nisam video (osim kad se, Avram vratio) na kojoj poziciji mi imamo prednost i u napadu i u odbrani. Sad da li je sastav morao ovako da izgleda :?: Koprivica, Miletic, zaboravljeni Trifunovic, pa i Nikolic i Barna, mozda cak i Asim Djulovic su mozda mogli da donesu barem energetski vise. Sta je tu je.

Pa i Jaramaz koji ima dosta iskustva u ovakvim utakmicama je mozda bio bolje resenje nego da Novak debituje protiv najtezeg protivnika (Novaku svaka cast svakako).

Falio nam je i Risticev sut, da je malo ispogadjao kao sto ime, pa da ih tu malo kaznimo...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mnogo se mešaju babe i žabe, nema šta.

Priča se o budućnosti, a traži se da igraju najbolji dostupni EL igrači.

Traži se uspeh, a kuka se zašto igrač koji nije uspeo više od KLS/ABA igra ispred igrača koji ima skoro 10 godina iskustva igranja u Poljskoj, Španiji i Nemačkoj.

Traži se odbrana od ekipe koja se prvi put skupila za ovako nešto i ima max 10 dana da se pripremi za utakmicu.

Traži se da igraju Koprivica i Miletić, a onda se kuka zato što su protiv BIH i Švajcarske ukupno dali 9 poena na dve utakmice.

Jel Šanli budućnost Turske reprezentacije pa igra za reprezentaciju sa 35 godina?! Jel Amadeo Dela Vale budućnost Italije ili Spisu ili Tonut? Prepelič i Omić Slovenije?

Ja sam pričao/pisao pršle godine još ili pre dve godine, ne sećan se tačno, ali prozori su takvi da je tu najbitnija uigranost. Da je za njih bitno napraviti stretegiju, dao sam predlog da se napravi drugi tim reprezentacije Srbije i da on učestvuje u tim prozorima da se prosto odrekneš svih igrača koji ne mogu da igraju sve prozore, napraviš pul od 20ak igrača i od prozora do prozora se odlučuješ ko će igrati. Oni će se nakon nekog vremena uigrati, jer nema smisla da na tim koji je odigrao jednu utakmicu i koliko toliko se uigrao i pokopčao, ubaciti npr. 3 EL igrača. Mislim ima smisla, jer dobiješ individualni kvalitet, ali pokarabasaš sve u toj ekipi koja je igrala prethodni meč, jer se hijerarhija i hemija instant menjaju.

Iskreno mislim da je odličan potez bio ubacivanje Avramovića u ovaj tim, jer prosto Miljenović i Novak nisu mogli previše, ali su mogli koliko je trebalo i zamalo i doneli pobedu u Beogradu.

Jasno je da bolji napad pobeđuje u modernoj košarci, a što se tiče prozora, to je i više nego jasno. Nas je jedan Jurceven ubacio 31 poen i 12 skokova u dva meča, a u pitanju je rubni EL igrač. Dakle, ono što je bitno za prozore je imati dobrog iskusnog centra koji može da ubaci svakome 10ak poena, imati beka koji isto to može da uradi i imati poentera na bilo kojoj poziciji od 2-4. To je to od filozofije ako mene pitate.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mene Top ovde dosta podseća na Luku Dončića po konstituciji, jeste Luka viši po nekim podacima 5 cm, ali neću reći da mi je Top buckas, već da ga ima, što je ogromna transformacija u odnosu na ono dete od letos. Mada je mnogo toga i prošao, nažalost i sreću, od letos. Mislim podseća i na Jokića iz onih prvih par sezona kada je bio bucko, dok nije ušao u pakleni ritam i formu.

Svakako mnogo lepo videti ga nazad na terenu posle svega što je preživeo :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mene ne podseca toliko fizicki, nego stilom, ima taj "spori" ritam karakteristican za Doncica, Jokica, ranije recimo Bodiroga, Papalukas.

To me je uvek fasciniralo jer kad gledas ne deluje nedostizno za nauciti kao kad gledas ove atletske zveri, a opet, nema sanse da uradis isto.
By Bojdo
Ali cini se da imao kao i Jokic i Doncic jako tijelo da ga koriti u duelima i kontakt igri kao prednost. Na ovom videu su se neki odbijali od njega.
By Bojdo
Kako ce nam na ljeto značiti.

Sutira 50% za 3P, sve su mu raznovrsnije pozicije iz kojih sutira. Sve je bolji i bolji.

By Bojdo
Kako ce nam na ljeto značiti.

Sutira 50% za 3P, sve su mu raznovrsnije pozicije iz kojih sutira. Sve je bolji i bolji.

Korisnikov avatar
By Gaja
Bilo bi do jaja videti ga kako ce da saradjuje sa Jokicem.
Nego mene zabrinjava Jovic. Kao da se ne razvija linearno. Sve cesce na klupi i manje igra. Dosta oscilira a ovo mu vec cetvrta sezona. Sut nekonstantan.
Prosla sezona koja mu najbolja igrao je 25.1 min po mecu a ove 17.3 maltene 8min sto je onako poprilican pad. Zadnjih 5 utakkmica pre povrede igrao 6, 17, 18, 3, 4 min.
Nadam se da ce ako ne ova onda sledeca sezona da bude breakthrough.
  • 1
  • 1161
  • 1162
  • 1163
  • 1164
  • 1165

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]

KK Partizan 2025/26.

Не слушају те Карабу :) ,стигао Ловерњ.. Послато […]

Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup. https://www[…]