Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Tamerlan napisao:Koga bi mi mogao još pozvati?
Није поента у томе,него да ти играју млађи талентовани играчи,а не бивши играчи..
Нпр теби су на ова два меча 0 минута имали Костов и Вања Драгојевић.
Номинално најталентованији играчи вечитих.. А играли смо пријатељске од којих је један меч био против Саудијске Арабије. Нама су играли Гаћиновић,Његош,Јовељић,Бирманчевић,итд..
А нпр,Босна у баражу за СП игра против Италије и нема проблем да пусти клинце.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Tamerlan
Fond najboljih srpskih igrača je krš i lom. Nikad nismo imali slabiju reprezentaciju.

Najbolji srpski golman je Vanja Milinković-Savić - bio je na spisku.

Što se tiče štopera, Bleki i Pavlović su daleko iznad konkurencije - bili su na spisku.

Tri najbolja centralna vezna srpska igrača su Aleksandar Stanković, Lazar Samardžić i Saša Lukić - bili su na spisku.

Manje-više se zna da su Jović, Mitrović i Vlahović kvalitetom bolji od mladih snaga koje (ne) nadiru. Bili su na spisku osim povređenog Vlahovića.

Svaka reprezentacija ima nekoliko iskusnih igrača, pa tako i mi Gudelja, SMS-a i Kostića.

Totalno je nebitno da li će osamnaestogodišnji Kostov ući kao rezerva na 10 minuta umesto Samardžića/SMS-a.

Ili da li će Dragojević odmeniti na 15 minuta objektivno bolje Stankovića i Lukića.

Nemamo mlade igrače. Niti ćemo ih imati.

Igramo u formaciji 4-2-3-1, stvarno ne vidim da imamo talentovana krila nalik Bajraktareviću i Alajbegoviću.

Ko igra krila u Zvezdi i Partizanu?
Korisnikov avatar
By Zex88
Потпуно погрешан начин размишљања. Нећемо убацити талентовану децу да скупљају минуте и искуство јер имамо просечне играче који нам могу донети ништа специјално.
Појавио ти се бисер као Костов једном у xy година и ти му нећеш дати да игра јер као имамо Сегеја који гули у Арабији. Који андрак?!
Буквално све земље талентовану децу гурају у репрезентацију,само ми нећемо. Питам се,ко греши?

У Звезди Иванић,Катаи,Костов,Зарућ,Овусу.. Од набројаних једино су Овусу и Зарић крила..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Tamerlan
A Vanja Dragojević nije ispodprosečan mlad igrač koji nema šta da traži pored Lukića i Stankovića?

Dobro, mogu da prihvatim da bi se Kostovu mogla dati uloga koja će ga staviti ispred Samardžića i SMS-a.

I koje bi krilne igrače zvao u repezentaciju? Spade knjiga na Zarića.
By Tamerlan
I još nešto. Sva ta čuda od dece su propala čim su izašla van Srbije. Počevši od Nedeljkovića (9 milona evra), Andrije Maksimovića (15 milona evra), Veljka Milosavljevića (15 milona evra)...nemam pojma šta se dešava sa tim klincima.

Već ih vidim za koju godinu kako se vraćaju u domaću ligu, pokušavajući da ožive karijeru i ponovo se prodaju, ovog puta u Poljsku, Mađarsku, Rusiju, Tursku.

O njihovoj ulozi u reprezentaciji u narednih 10-12 godina izlišno je i pričati.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ја бих разуемо да фудбал игра само 11 играча и да се нико не мења, не повређује, па да немаш никакву потребу да прошириш ротацију и да уводиш млађе играче у систем. Овако,имамо 2 играча за 2 места,који ће ти трећи?

Мислим да Вања није исподпросечан играч, није топ проспект,али по мени треба да добије прилику у репрезентацији као део шире ротације. Поготово кад видим ко је све добио прилику да игра. Вања има 20 година, има солидну сезону и капитен је Партизана. И треба да се по мени мало и погура. Јер уз дужно поштовање Гудељу и Његошу Петровићу, један је полако на заласку каријере, Његош има добру сезону у Војводини,али није неко на коме видим перспективу репрезентације.

Костов и 0 минута на 2 пријатељска меча је скандалчина о којој се уопште не прича јер Пауновић лепо прича на конференцији за штампу.
Прво, узео си играча из селекције која се бори за одлазак на ЕП да би био са тобом, а онда буквално даш свима шансу осим њему(и Вањи).

Да ли то што немамо крила, значи да Мијат Гаћиновић мора да буде у реперезентацији или још горе стартер?
Korisnikov avatar
By Zex88
Tamerlan napisao: Uto Apr 07, 2026 10:15 am I još nešto. Sva ta čuda od dece su propala čim su izašla van Srbije. Počevši od Nedeljkovića (9 milona evra), Andrije Maksimovića (15 milona evra), Veljka Milosavljevića (15 milona evra)...nemam pojma šta se dešava sa tim klincima.

Već ih vidim za koju godinu kako se vraćaju u domaću ligu, pokušavajući da ožive karijeru i ponovo se prodaju, ovog puta u Poljsku, Mađarsku, Rusiju, Tursku.

O njihovoj ulozi u reprezentaciji u narednih 10-12 godina izlišno je i pričati.
Нико од тих клинаца није чудо од детета,али су и те како перспективни. Више проблема је зашто не играју, тренутно немају квалитет, ни играчки ни физички, а отишли су премлади са премало искуства.
Терзић је скапирао како најлакше да заради паре на деци, не размишљајући о самом развоју играча.
И на крају клинци и највише испаштају.
By Tamerlan
Eto, tu se slažemo.

Videćemo da li će biti malo više obzira prema Kostovu i Avdiću (levi bek), u smislu da im se pravilno projektuju karijere. Bojim se da će i oni biti bačeni u mlin za meso već na leto za oko 26-27 milona evra zajedno.

Da budem otvoren, prezadovoljan sam klupskim sezonama FK i KK poslednjih godina, međutim takav koncept klupskog uspeha je katastrofalan i za fudbalsku i za košarkašku reprezentaciju.

Neće nas više biti na velikim takmičenjima.

Otišao je Piksi, a jedva smo pobedili Letoniju i S. Arabiju na domaćem terenu. Englezima i Špancima smo poslužili za lagano razgivabje uz rutinske pobede.
By Šipurske livade
Gacinovic je vec 6,7 sezona bivsi igrac, a jos manje je krilni igrac. To je igrao na SP na Novom Zelandu, vec tamo u Frankfurtu su ga gurnuli u sredinu veznog reda.
  • 1
  • 2135
  • 2136
  • 2137
  • 2138
  • 2139
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]