Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Zex88
Јовић је испао из ротације и буквално преседео други део сезоне.
Ако не рачунамо Јокића,најбољу сезону има Тристан.
Богдан и Јовић на крају клупе,Топић у развојној,Ђуришић више није ни у развојној(то је добро за њега).

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Mi smo objektivno u problemu.

Dubinu u reprezentaciji nam još uvek nosi generacija 94-95 (Jokić, Milutinov, Davidovac, Micic, Avramović, Dobrić, Ristić, Gudurić)... Bogdan je još i stariji od njih, on će 2028 imati 36 godina i pitanje u kakvom će stanju biti za Olimpijske igre (ako se uopšte kvalifikujemo). Da izguramo taj ciklus kako znamo i umemo, a već od sledećeg pod obavezno mora da ide podmlađivanje, pa i po cenu rezultata.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ја се молим за здравље Топића,јер мислим да ће нам од тога зависити будућност репрезентације.

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Tamerlan napisao: Uto Apr 07, 2026 9:04 am Do Olimpijskih igara 2028. u Parizu smo obezbeđeni:

Avramović, Micić, Topić
Bogdanović, Gudurić
Nikola Jović, Dobrić
Tristan, Petrušev
Jokić, Milutinov, Smailagić

Kvalifikacije su pokazale da se ne treba zaluđivati nekim alternativama.
2028. OI nisu u Parizu, u Parizu su bile 2024. al dobro...

Ne znam kako smo obezbeđeni kada će većina (7) od ovih igrača biti na 33-34 godine, Bogdan na 36. Posle generacije 95 mi imamo samo 5 igrača na ovom tvom spisku: Topić, Jović, Petrušev, Tristan i Smajli.

Sigurno da će se kroz godinu dana profilisati još neko u legitimnog reprezentativnog igrača, da li će to biti neko od igrača koji igra u večitima ili neko sa koledža ili neki EK igrač ili neko iz Megine ergele, videćemo.

Pored toga, ne bi me začudilo da se neko od gore navedenih 7 igrača iz 95-94 generacije oprosti od nacionalnog dresa.
Korisnikov avatar
By MileBL
Treba se polako pripremati za borbu u kvalifikacijama kao prestizno takmicenje.
Ako odemo na veliko takmicenje mozemo slaviti kao nekad kad smo bili sampioni.
By Šipurske livade
Kakav Dobric, od njega nema nista, decko se raspada od odlaska iz Zvezde, i u Virtusu i sad u Zvezdi nema minutazu. Gudurica i Micica ne bih nikad zvao u reprezentaciju, to su gubitnici kao i Nedovic. Milutinov je beskoristan kao 2 centar, ne moze da udje u tu ulogu zamene za Jokica. On moze da bude prvi centar ili da ne ide uopste.

A ovo sto i Djulovic ide da igra rekreativnu kosarku na koledzu je bruka i sramota, ali i realnost i nasa buducnost. Jednostavno decko nema gde da igra sad u Srbiji, da napravi korak izmedju Mege i Evrolige. Ove nase sramote Titove ne daju ni starijim domacim igracima minutazu, a kamoli da daju igracu od 21 godinu.
  • 1
  • 1161
  • 1162
  • 1163
  • 1164
  • 1165

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]

KK Partizan 2025/26.

Не слушају те Карабу :) ,стигао Ловерњ.. Послато […]

Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup. https://www[…]