Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Оде ово на 20+ лагано захваљујући комбинацији лелемуда на терену и одлукама тренера..Док ми дођемо до Изундуа,напатићемо се сви..
Одлуке играча су максимално безобразне.
И поред тога се одбрана не пипа.

Буквално су завршили сезону још пре плеј-ина и сад морамо да гледамо ово.

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Партизан стао на +20,стигли на -1 и направили серију грешака и изгубили меч.
Једна од милион погрешних ствари је што погрешно бранимо Калатеса у пику..
Иначе,имали смо 4 плеја на старту..Завршавамо сезону са 0.

Korisnikov avatar
By Zex88
Одлучујићи меч за нас,примамо кући 28п за 1/4.
Апсолутно нас уништава Калатес,немамо појма шта да радимо против њега.
Други који нас уништава је Саша.

Едит:49 за полувреме.

Korisnikov avatar
By Zex88
Угасио сам утакмицу,ово је срамота на шта личимо.

Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Овде је све пукло.
Korisnikov avatar
By Zex88
Саша и званично отишао..

Не знам шта да кажем. Стварно сам мислио да је он био потез за будућност. Међутим,екипа је одустала од њега,а на почетку је одустала и од Јаниса.

Тако да,велики је упитник,са каквим карактерима настављамо даље.

Немам појма кога да очекујем на клупи,а немам појма ни шта да радимо на лето.

Требаће нам минимум 2 плеја,2 петице и једна тројка..

Јер капирам да Коди иде,другог плеја немамо,Калина је већ матор,а Ривера и Боломбој ми нису за наставак. А Риверо има двогодишњи уговор..Сунце ти пољубим.

Но,ајде да видимо на шта личимо у Нишу.

Korisnikov avatar
By Karaburac
Meni deluje, da se vama sada dešava, ono što se nama dešavalo pre 6 meseci.

Apsolutno nemam nikakve informacije, ali mi deluje da su odnosi u ekipi jako loši i sigurno da tu postoje neki uzročnici te loše hemije. To ljudi u klubu znaju bolje od nas. I to se mora odstraniti, bez obzira ko to bio. Ako je to Moneke, koliki god ugovor imao treba da ide. Isto važi i za svakog drugog.

Ono što spominjem već neko vreme, a sada sam uveren u to, jeste da je teranje Motijeunasa potpuno ukanalilo ekipu. On je očigledno pružao mnogo više nego što je bilo vidljivo na terenu (a za moj ukus je on i na terenu bio sasvim dobar, kao recimo Džekiri kod nas). Nekako mi se vaš epski raspad poklapa sa njegovim odlaskom.

Što se Saše tiče, principijelno sam protiv teranja trenera bez opcije da mu se dozvoli da skroji ekipu po svojoj volji. Mislim da su mu se obile o glavu neke kadrovske odluke (Motijeunas, Jago), a mislim da ga je i karma ujela za dupe zbog nekih izjava. Sad, šta je tu je. Nisam srećan što ste ga ovako potrošili, ali jedino što je dobro je što bi novi trener sada mogao da ima leto za sastavljanje ekipe.

Za koga god da se odlučite, mislim da treba postojati neki ''društveni ugovor'' uprave i navijača da mu se pruži šansa i podrška pune dve sezone. Ove već postoji dosta igrača pod ugovorom, možda niko neće uspeti da rekonstruiše tim po svojoj želji i da uspostavi sistem igre za jedno leto. Najgore što može da se desi da novi trener bude oteran pre kraja sledeće sezone ako doživi neki neuspeh.
Korisnikov avatar
By Zex88
Мени овај наш распад више подсећа на вас из сезоне кад смо 3:0 добили финале АБА,па је Жељко растерао цео тим.

• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Fudbal

Како се видело да ће Езе и Габриел промашити пенал[…]

KK Partizan 2025/26.

I ponovio se Suskavcevic, ime mu je Gasic... Da l[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26