Stare teme
By flameni
Salvatore Guliano napisao:premisaljao sam se oko toga da li u svastaru ili ovde, ali rekoh ajde mozda je bolje ovde, ipak je to deo moje psihe o kojoj se uredno brine Dr Flameni :)

u pitanju je malajvost. pre 2 leta sam jos bio klinac sa malo dlaka po grudima i ledjima i to je bilo ok tada je pala jedna mala na to i nije bilo toliko strasno, proslog leta sam bio sa ortacima i bukvalno su me svi pitali sto se nisam obrijao/izdepilirao ali ono jbg nisam sta cu sada, polako dolazi novo leto.... pa razumete sta hocu da kazem :oops:
takodje mi je smor ortaci me malo podjebavaju kada obucem majcu neku sa sirom kragnom .. :? :cry:
nemam ja neku prefinjenu figuru... pitanje sta raditi ... posto ne bih da se u drustvu osecam kao medved :?: :oops:
Jako zanimljiva tema, samo da rucam pa saljem odgovor.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Salvatore Guliano napisao:premisaljao sam se oko toga da li u svastaru ili ovde, ali rekoh ajde mozda je bolje ovde, ipak je to deo moje psihe o kojoj se uredno brine Dr Flameni :)

u pitanju je malajvost. pre 2 leta sam jos bio klinac sa malo dlaka po grudima i ledjima i to je bilo ok tada je pala jedna mala na to i nije bilo toliko strasno, proslog leta sam bio sa ortacima i bukvalno su me svi pitali sto se nisam obrijao/izdepilirao ali ono jbg nisam sta cu sada, polako dolazi novo leto.... pa razumete sta hocu da kazem :oops:
takodje mi je smor ortaci me malo podjebavaju kada obucem majcu neku sa sirom kragnom .. :? :cry:
nemam ja neku prefinjenu figuru... pitanje sta raditi ... posto ne bih da se u drustvu osecam kao medved :?: :oops:
Salvatore,nemoj da opterecujes Dr Flamenog,najbolje je da se obratis Texxu,on je toliko cupav da su ga jednom ortaci od njega mislili da je jambolija i ubacili ga u ves masinu...
On ce ti reci kako ziveti s tim,mada on umire zbog toga i neprijatno mu je sto je takav,ali ne brini ti nisi kao on,on ima dlake na ledjima toliko velike da su mu se spojile sa kosom,koja mu je masna i retka !
Korisnikov avatar
By Lika
SASA BANJAC napisao:

Salvatore,nemoj da opterecujes Dr Flamenog,najbolje je da se obratis Texxu,on je toliko cupav da su ga jednom ortaci od njega mislili da je jambolija i ubacili ga u ves masinu...
On ce ti reci kako ziveti s tim,mada on umire zbog toga i neprijatno mu je sto je takav,ali ne brini ti nisi kao on,on ima dlake na ledjima toliko velike da su mu se spojile sa kosom,koja mu je masna i retka !
:text-worthless:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@SG jesi li cuo za metodu surenja na zvono? :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Mutinjo napisao:@SG jesi li cuo za metodu surenja na zvono? :lol:

Slika

haha, jbg sad nije jos 29-i Novembar
Uglavnom je tad masovna pojava surenja na zvono :)
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
brate pa sat se ti sekiras - ribe vole ljubavni tepih

Nemoj dzabe da se brijes il depiliras to ti je sve normalno
A to sto te drugi zezaju sto su oni cosavi jbg...

A sto se tice zvona - to je jedna alatka kojim se skida dlaka i koza sa osurene svinje :)
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]