Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
SG, kupi masinicu za šišanje i udri se svuda na nulu. Koje depilacije, koje picke materine...brijanje pa tek.
Ovako se super uradis, kokeruse to vole (osim u Hercegovini) a i ne moras da rabiš brijac. Osim za bradu i muda...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Yopitsch-Kurz napisao:SG, kupi masinicu za šišanje i udri se svuda na nulu. Koje depilacije, koje picke materine...brijanje pa tek.
Ovako se super uradis, kokeruse to vole (osim u Hercegovini) a i ne moras da rabiš brijac. Osim za bradu i muda...
bradu ne brijem zato sam i kupio masinicu, samo je problem ne mogu da dofatim djale :think:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Yopitsch-Kurz napisao:SG, kupi masinicu za šišanje i udri se svuda na nulu. Koje depilacije, koje picke materine...brijanje pa tek.
:naughty:
Pravi muskarac ne brije ni to, nemoj da se brukas Yopicu :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Nista lepse od spremanja za grad koje podrazumeva da i muda (svoja) obrijam hirurski precizno.
By flameni
Shomy_lee_jones napisao:@Salvatore
bio je polublef,znao sam da licis,kad ono medjutim :)
Moj savet ti je da jos ne kacis svoje fotke,ili da bar zamaglis lice(devojke stopala),jer jos uvek ne znamo da li je bezbedno,ali ima nas par koji vodimo racuna o tome.problem je sto je prolece pa su zalihe ajvara na izmaku,a on je presudan,znam da ti sve ovo deluje konfuzno,moraces da mi verujes na rec,ima ko razume
...
kad doktor zavrsi sa tobom ima ja jedno pitanje.

Dakle,od kad je sveta i veka zanimala me jedna stvar:
Da li naslov filma 'Secas li se Doli Bel' ima znacenje:
1.Da li se ti Doli Bel secas kako sam te onomad trsio u plastu sena
ili
2. Da li se brate secas one Doli Bel kako je dobru sisu imala?

Unapred zahvalan,redovni pacijent Milos
Ovo prvo."Sjecas Li Se, Dolly Bell"
Ovo ti je originalni naziv filma.Vokativ se odvaja zarezom i ne bi bio stavljen da je Doli Bel objekat u recenici.
Inace Shomy od sutra pocinje hipi nedelje, tkz nedelja ljubavi.Svaki dan cemo imati neku temu , ali u svakom slucaju ocekujemo od tebe da nas podrzis tokom hipi nedelje.
Sirimo ljubav, opijate i brisanje granica!Give peace a chance!
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
nisam gledao film jebo me pas,a oduvek me zanimalo.imao sam jos jedan tako film,seticu se vec.
Hvala vam ljudi,cenim ovu nedelju,sto ne rekoste ranije da uzmem slobodne dane.
U to ime!
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By Knofler
Yopitsch-Kurz napisao:Nista lepse od spremanja za grad koje podrazumeva da i muda (svoja) obrijam hirurski precizno.
True story.
Ne vole kokeruse kad je runo dolje, gadljive su na to.
Tako je i nastala uzrecica "U oralnom seksu ne mozes ostati bez dlake na jeziku" :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Knofler napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Nista lepse od spremanja za grad koje podrazumeva da i muda (svoja) obrijam hirurski precizno.
True story.
Ne vole kokeruse kad je runo dolje, gadljive su na to.
Tako je i nastala uzrecica "U oralnom seksu ne mozes ostati bez dlake na jeziku" :D
kakvi ste vi metro gejevi, nevera.
Cekaj samo da Tex dodje da vam objasni neke stvari :lol:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]