Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
Post za post, ali evo jedan novi razvoj događaja, pa da priupitam doktora šta da radim.

Kako mi je danas obljetnica majčine muke (rodite vi bebu od 60cm i 5kg), tako i u krenula čestitanja, u isti čas dobih dvije slične PP na profilu, jedna od starog kolege, a druga od jedne ženske. Obje poruke nakon čestitke završavaju sa "inače?". Naravno, ja umjesto ovom magarcu, odgovorih njoj sa "Jebem radoznale i bacam ih na hrpu!" Natrag dobih samo ovo - :D

Doktore pomagaj, šta da radim :!: :?:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@Lika
brate ako zelis da je opalis,moras i njega,nema dvostrukih arsina u hipi nedelji,ili sve ili nista.
@Doktor
Polovina nedelje je.Plasim se ako uskoro ne bude taj tekst o ludarama gljivama da narod nece znati kako kvalitetno da se proveseli za hipi vikend,pomagaj!
By kosta76
Shomy_lee_jones napisao: @Doktor
Polovina nedelje je.Plasim se ako uskoro ne bude taj tekst o ludarama gljivama da narod nece znati kako kvalitetno da se proveseli za hipi vikend,pomagaj!
Tako je Shommy. Doktore, pomagajte! Znojim se i jure me :character-bowser:
Osecam zedj i neprestano mokrim :obscene-moneypiss: Slika
By kosta76
Doktore, do sada si trebao pola foruma da navučeš na krek a tebe nema :teasing-smokingcrack:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
kosta76 napisao:Doktore, do sada si trebao pola foruma da navučeš na krek a tebe nema :teasing-smokingcrack:
precerao doktor sa samokonzumiranjem :obscene-smokingjoint:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ajmo predlozi za sledecu tematsku nedelju...

Gay week, love week, military, izbor je sirok :D
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 59

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]