Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
@SG Lambic je igrac od 195cm koji igra na spoljnim pozicijama i nema sut. Medjutim, kada kazem nema sut, mislim bukvalno nema sut, za 15 utakmica na kojima je igrao skoro 30minuta u proseku je sutnuo samo 3 puta za 3 poena i sva 3 puta promasio.... Takav tesko da moze bilo gde ozbiljnije da igra, jer jedno je kad neko ne gadja bas najbolje (Cakar, D-Mil itd.), a drugo je kad neko ne gadja uopste.

@Kontrabas dobra zapazanja, secam se te dve ukradene lopte Drce. Obe su bile na isti fazon, udvojili on i Cakic Gordica i to mislim 2 napada za redom. Meni se tehnicki i Avramovic dopada, ali on mi je nekako prespor za dvojku. Dangubic mi je bio omiljeni igrac na pocetku KLS-a, posle je pao u formi, ali vec sam pisao da mislim da je Micic najzasluzniji za to. Krstic je zanimljiv igrac, fizicki malo losija varijanta Keselja, ali mi deluje da odbranu igra ipak na visem nivou od njega. Jedino bih vise voleo kada bi ulaz malo vise koristio jer precesto coskari.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Samo sto Keselj kad je sam znas da pogadja,a Krstic kad je sam cas promasi cas da trojku
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Napisah malo na temi Rkg, pa da napisem i ovde.

Koliko je onaj Metalac smesna ekipa, to je neverovatno. Doduse bez Bakica, ali ono je bio cirkus. Dujkovic promasio sport (ok, mozda je imao dobrih partija ranije, nisam pratio, ali ono sinoc je bio uzas ). Dasic i Slavkan glume zvezde sto izgleda prilicno jadno. Svadje sa sudijama, protivnicima, saigracima, trenerom, uzas. Na time out idu laganim korakom, stignu tek u 40. sekundi jer su se pre toga raspravljali sa sudijom, ne vacaju se u odbranu, i sto je jos zanimljivije ostaju u odbrani ( Slavkan ) dok njihova ekipa napada.
Potez utakmice - Metalac prima kos, krecu u napad, plej vec preneo loptu, kod nase trojke je, dribla, a Slavkan laganim hodom kao na korzou tek prelazi u nasu polovinu, dok je dosao ispod kosa, proslo vec 15 sekundi od napada :lol:
Klasicno se izdrkava, kao ja sam zvezda za ovaj Metalac. Jebote, kad mu Dule u Partizanu drekne da podigne ruke kad je ispod kosa, on mucenik drzi ruke gore i dok trci na time out. Ovo sad izgleda bas jadno. Verovatno je druga prica kad je tu Bakic ali ovo sinoc je tragikomicno...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma u principu to sto si napisao i jeste glavni problem Metalca. Inace juce su imali ''srece'' da se Djukan povredio brzo, pa je skoro ceo mec igrao Dragan Mitrovic. Da je Djukanovic duze bio na pleju to bi tek bila smejurija. Metalac je cele sezone rastimovan, a i medjuljudski odnosi im nisu bas sjajni, tako da ovako nesto i ne cudi. Sto je jos bolje dolaskom Dasica i Vranesa sve je to samo jos vise doslo do izrazaja.
Korisnikov avatar
By Kure
Mutinjo napisao:Napisah malo na temi Rkg, pa da napisem i ovde.

Koliko je onaj Metalac smesna ekipa, to je neverovatno. Doduse bez Bakica, ali ono je bio cirkus. Dujkovic promasio sport (ok, mozda je imao dobrih partija ranije, nisam pratio, ali ono sinoc je bio uzas ). Dasic i Slavkan glume zvezde sto izgleda prilicno jadno. Svadje sa sudijama, protivnicima, saigracima, trenerom, uzas. Na time out idu laganim korakom, stignu tek u 40. sekundi jer su se pre toga raspravljali sa sudijom, ne vacaju se u odbranu, i sto je jos zanimljivije ostaju u odbrani ( Slavkan ) dok njihova ekipa napada.
Potez utakmice - Metalac prima kos, krecu u napad, plej vec preneo loptu, kod nase trojke je, dribla, a Slavkan laganim hodom kao na korzou tek prelazi u nasu polovinu, dok je dosao ispod kosa, proslo vec 15 sekundi od napada :lol:
Klasicno se izdrkava, kao ja sam zvezda za ovaj Metalac. Jebote, kad mu Dule u Partizanu drekne da podigne ruke kad je ispod kosa, on mucenik drzi ruke gore i dok trci na time out. Ovo sad izgleda bas jadno. Verovatno je druga prica kad je tu Bakic ali ovo sinoc je tragikomicno...
Nisam ispratio početak... Što je publika konstantno zviždala Slavkanu?
By kosta76
Mutinjo napisao:Napisah malo na temi Rkg, pa da napisem i ovde.

Skini snimak sa sajta KLS-a, Metalac-Crvena Zvezda. Tada ces videti koliko im znaci Bakic. On im je glavna poluga.
Covek igra, ne cascava svojim prisustvom
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@Kure, zato sto se konstantno svadjao, bunio nesto, on i Dasic su prednjacili, na kraju je Dasic dobio i tehnicku. Mozda postoji jos neki razlog, ja sam samo ovo video.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Prava je steta sto nisam ranije provalio da mnogi klubovi u nasoj ligi imaju svoje sajtove. Ovaj sajt Sloge iz Kraljeva je pravo blago. Citam sad malo njihove najave pred pocetak sezone sta ocekuju i izmedju ostalog kada su pricali o sastavu za tekucu sezonu (tj. ovu koja jos uvek traje) naletim na recenicu ''Neizvestan je nastup američkog centra Džejmsa Tomasa Tajlera koji ima ugovor sa Slogom, ali od kraja protekle sezone se nije nikome javio, niti u klubu znaju gde je.'' Koje vristanje jbt :lol: Ni ne znaju gde je lik, a kao imaju ugovor sa njim :D Haos.
By Edibledi
Novica za 3/4 dao 32 poena, index 35, protiv moćnog Radničkog.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 218
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]