Stare teme
By strelac
Po meni vecerasnja utakmica je jako vazna,kao i gostovanje Zadru.Bilo bi lepo da to dobijemo,a posle imamo otvoren put za borbu za prvo mesto u regularnom delu ABA.
Bice tesko,ali mislim da smo sposobni da pobedimo.Edvards se vraca iz povrede i mislim da nece biti na nivou kao sto je bio pre nje.Bice dosta nasih navijaca.

Vise se pribojavam Zadra.
Korisnikov avatar
By Lucky
Od jutros je moj jebeni kablovski operater ostao bez Sportkluba :angry-screaming:
Ako se nesto ne rijesi do Barse, bice mi ili stream ili kladionica.
Imam osjecaj da ce uskoro da izgube jednog urednog platisu, a vjerovatno i mnogo vise, sudeci po raspolozenju velikog broja korisnika.
Korisnikov avatar
By No4
Koliko se moglo procitati u novinama i kod njih nije zdravstveno stanje bas dobro.Imaju par igraca koji izlaze iz povrede ili su jos povrdjeni.Nece biti lako pobediti, ali nada umire poslednja.
By Edibledi
Lucky napisao:Od jutros je moj jebeni kablovski operater ostao bez Sportkluba :angry-screaming:
Imam osjecaj da ce uskoro da izgube jednog urednog platisu, a vjerovatno i mnogo vise, sudeci po raspolozenju velikog broja korisnika.
Који је то оператер?
Korisnikov avatar
By gramada
Ne deluje ovo kao pesimizam ali jako mi se dopada kada se ne zalecemo u prognozi utakmica narocito za ovako mladi tim.
Naravno da se svi nadamo pobedi ali takodje shvatamo tezinu ove utakmice kao i igranje utakmica na svaka 2-3 dana, sigurno da ce biti jako tesko jer ekipa Igokeje je jako nezgodna ekipa, ekipa koja u svojim redovima nema neko bas ono zvucno ime ali kao kolektiv su jako dobri mozda i najbolji na Jadranu.

Jedino sta bi mogao da spomenem je da su pola od utakmica dobili ili izguubila na kosa dva razlike tako da sigurno i veceras ce biti nezizvesno i egal do sada, ako pobedimo imamo velike velike sanse za broj 1, takodje treba jako puno paznje obratiti na ekipu MZT iz Skoplkja jako neugodna ekipa.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Iskreno Igokea svoj dobar plasman najvise duguje dobrom startu sezone.
Oni su ekipa koja dobija ono sto treba da dobije, sto na kraju krajeva i jeste odlika iskusnih ekipa, ali i gube ono sto treba da izgube.
Ukoliko zanemarimo pobede u Pioniru protiv Zvezde (pocetak sezone, dok Zvezda jos nije uspela da se poveze) i protiv RKG-a (ista prica) ostale pobede su bile protiv slabijih ekipa. Utakmice sa Olimpijom i Cedevitom koje su evroligaske ekipe su obe izgubili. Istina jako tesko, ali su ih izgubili.
Jesu oni nezgodni i iskusni, ali mislim da ce ova utakmica mnogo vise zavisiti od nase nego od njihove igre. Tj, ako mi odigramo dobro ne sumnjam u pobedu.
Korisnikov avatar
By Lucky
Edibledi napisao:
Lucky napisao:Od jutros je moj jebeni kablovski operater ostao bez Sportkluba :angry-screaming:
Који је то оператер?
ELTA Kabel.
Odavno se suskalo da ugovor koji istice 01.12.2012 nece biti produzen iz nekog razloga.
Ostaje mi da cekam sta ce se desiti i da reagujem u skladu sa tim.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1422
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]