Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Gale napisao:Dobrodošao, Heisenberg! Zaboravio sam da te pomenem pre neki dan, sorry...
Xexe,ma opusteno,nisam uzeo za zlo ipak nas nije lako sve pohvatati... :animals-chickencatch: :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Evo nam prilike da se malo ucvrstimo na trecem odnosno cetvrtom mjestu, Buducnost porazena u Splitu.
Naravno sutra pobjeda nebi smela doci u pitanje.
Korisnikov avatar
By dzo87
Ja malopre napsah isto ali izgleda da nisam postovao :) Sutra,tj danas,samo bez potcenjivanja i koncentrisano
Korisnikov avatar
By Zex88
Sutra svi u Pionir!

Zbog tebe budim se,
Zbog tebe ludim jer,
Hocu da stobom sam ja,
Zbog tebe disem i,
Sa tobom is'o bih,
S kraja na kraj svemira,
Oooo jedina ooo ljubavi,
Grmi ceo stadion,
Oooo jedina ooo ljubavi,
Za tobom ludujemo
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ma dobijamo ovo danas lagano,nema potrebe da se plasimo Sirokog u Pioniru,a i ako se momci malo opuste tu je publika da ih podigne ako bude bilo potrebe...Nadam se velikoj razlici,jel osim pobede to donosi vise minuta Cveletu i Mitrovicu...,dobra je stvar sto je Buducnost izgubila da se odlepimo,a i sto ce Igokea ili komsije od danas imati samo jednu pobedu vise! :dance: Steta za onaj poraz u Pioniru od Dodikovih jel bi onda zaseli na prvo mesto al dobro,ima vremena... :obscene-drinkingcheers:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Donosi kvalifikacije za Evroligu. Sem, ako ta ekipa ne pobedi na F4 onda ide direktno i sem ako recimo 4 ekipa iz regularnog dela ne pobedi na F4, onda je treci iz regularnog dela izvisio i ide u Evrokup.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Donosi kvalifikacije za Evroligu. Sem, ako ta ekipa ne pobedi na F4 onda ide direktno i sem ako recimo 4 ekipa iz regularnog dela ne pobedi na F4, onda je treci iz regularnog dela izvisio i ide u Evrokup.
Znali se Karaburac koliko ekipa ide u Evrokup i koja mesta vode u to takmicenje?
Korisnikov avatar
By familija
MILOS OBILIC napisao:
Karaburac napisao:Donosi kvalifikacije za Evroligu. Sem, ako ta ekipa ne pobedi na F4 onda ide direktno i sem ako recimo 4 ekipa iz regularnog dela ne pobedi na F4, onda je treci iz regularnog dela izvisio i ide u Evrokup.
Znali se Karaburac koliko ekipa ide u Evrokup i koja mesta vode u to takmicenje?
PROPOZIJE ABA
5.7. Konačni poredak klubova u natjecanju ABA lige u sezoni 2012/13 odreñuje se tako da iza
prvaka ABA lige slijede klubovi po plasmanu iz regularne sezone.

IV. PRAVO IGRANJA U EUROLIGI, KVALIFIKACIJAMA ZA EUROLIGU,
EUROCUPU I ABA LIGI U SEZONI 2013/14
Članak 6. Pravo igranja u Euroligi
6.1. Pravo igranja u natjecanju Eurolige u sezoni 2013/14 ostvariti će klubovi ABA lige
isključivo na osnovu konačnog plasmana u natjecanju ABA lige u sezoni 2012/13 i to dva
(2) najbolje plasirana kluba.
Članak 7. Pravo igranja u kvalifikacijama za Euroligu i igranja u Eurocupu
7.1. U Kvalifikacijama za igranje u Euroligi u sezoni 2013/14 pravo igranja ostvariti će jedan (1)
klub iz ABA lige, a pravo igranja biti će odreñeno Anexom propozicija u skladu sa odlucom
ECA.
7.2. Pravo igranja u natjecanju Eurocupa u sezoni 2013/14 ostvariti će klub(ovi) iz natjecanja
ABA lige na osnovu odluke nadležnih institucija ECA i ULEB-a, a ista će biti objavljena u
aneksu Propozicija ABA lige.

Znaci mozda ide jedan, mozda dva a mozda neko i dobije pozivnicu direktno a mozda i preko kvalifikacija....
Evroliga je to i prevrtljivi Bartolomeu...
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

HAHAHAHAHA,RASKO OBJASNIO!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 624
Takmicenja mladjih kategorija

Na U16 gde smo uzeli zlato tri udarne igrle su bil[…]