Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
texxxdrummer napisao:@ salvatore,
Hvala na informacijama. Pa ko je cuvao NOvicu, sto je Bircevic igrao ovako malo? Jel ga onda Borisov jurio?
I sta si rekao ovo za Vasu, s obzirom da je igrao 36 minuta. Htio si reci da igraju mnogo bolje kad Vasa igra dvojku, a recimo Dangubic organizuje igru?
Cuvao ga je prvo Bircevic, a posle Borisov. Obojica se nisu bas proslavili.
Pa i meni je tako delovalo, bolje deluje Vasa kada Danguba ili Drca organizuju napad, a on je skoncentrisan vise na poene.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
texxxdrummer napisao:@ salvatore,
Hvala na informacijama. Pa ko je cuvao NOvicu, sto je Bircevic igrao ovako malo? Jel ga onda Borisov jurio?
I sta si rekao ovo za Vasu, s obzirom da je igrao 36 minuta. Htio si reci da igraju mnogo bolje kad Vasa igra dvojku, a recimo Dangubic organizuje igru?
pa ne bas kada je Vasa bio na klupi, tih 4 minuta ovi su igrali leprsavije ili sam ja utripovao :D
ocu da kazem da kada vasa igra pleja da su napadi staticni i da se igra po sablonu i skoro do kraja isteka 24 dok kad nije u igri i kad je na dvojci igraju brze ili se to bas potrefilo tih nekoliko minuta da su jurcali :mrgreen:

da da Borisov je igrao 4, bircevic nesto slabo i to bas slabo , probao je i onaj nesrecnik Vuksanovic(ne maneken nego onaj igrac) ali nije uspeo nista da uradi sem da napravi tehnicku kada je sutnuo reklamu koja stoji ispred klupe.
Borisov je ok odgovarao na Novicu jeste da mu fali koji cm ali bio je korektan, dok u napadu suprotno malo je brzi od Novice pa ga je lomio i pogodio je jedno 3-4 trojke.

zanimljivost da je Mega imala navijace i da su oni imali bubanj i da su pevali "sad ce stoka da vas nabije" "novica ubica ooooooooo" "ooooo j**i radnicki " " ooooooooooooo bobi majstore" " ooooooooooooo j**i novice "

kragujevcani u ogromnom broju cak 2 autobusa, ispljuvase Jurasa koji se zalio delegatu pa je bilo upuceno saopstenje da se mole nevijaci za fer navijanje :whistle:
Korisnikov avatar
By zola
Karaburac napisao:Prava je steta sto nisam ranije provalio da mnogi klubovi u nasoj ligi imaju svoje sajtove. Ovaj sajt Sloge iz Kraljeva je pravo blago. Citam sad malo njihove najave pred pocetak sezone sta ocekuju i izmedju ostalog kada su pricali o sastavu za tekucu sezonu (tj. ovu koja jos uvek traje) naletim na recenicu ''Neizvestan je nastup američkog centra Džejmsa Tomasa Tajlera koji ima ugovor sa Slogom, ali od kraja protekle sezone se nije nikome javio, niti u klubu znaju gde je.'' Koje vristanje jbt :lol: Ni ne znaju gde je lik, a kao imaju ugovor sa njim :D Haos.
Ovaj lik kida u Bugarskoj, prvi skakac i drugi strelac lige, a kako i ne bi sa 218cm. Steta sto nije ostao da se krlja sa Bobijem
Korisnikov avatar
By Zex88
Moram da pohvalim Salvatorea insajdera. :D
Bircevic je zeznuo zglob u jednom duelu i tad je Radnicki krenuo da igra do kraja sa Borisovim na cetvorci.

Inace,ovi iz Mega izgleda imaju sve tamo,tako da jedu,spavaju i igraju u Zemunu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao:Moram da pohvalim Salvatorea insajdera. :D
Bircevic je zeznuo zglob u jednom duelu i tad je Radnicki krenuo da igra do kraja sa Borisovim na cetvorci.

Inace,ovi iz Mega izgleda imaju sve tamo,tako da jedu,spavaju i igraju u Zemunu.
a izgledalo mi je kao da samo ja obracam paznju na mestane ...
pa morao sam i ja neki doprinos da dam ;)

inace si ti video kad je seo Vasa iza Jake kolki je on jbt!! a decko je moje godiste ima glavu u pm a i visok je i krupan... smorio sam se kada sam ga video uzivo :oops:
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahaha,obratio sam paznju i ja..Bili su jos tu Dangubic,Avramovic..
Svi su oni uzivo krupniji/veci.. :D
Korisnikov avatar
By Jaka
Od mene nisu mnogo visi... :naughty: Sjajan dan u sjajnom drustvu :D , pored djavola :mrgreen:

Alo se su slikice one Salvatore ?
Korisnikov avatar
By Zex88
Jaka napisao:Od mene nisu mnogo visi... :naughty: Sjajan dan u sjajnom drustvu :D , pored djavola :mrgreen:

Alo se su slikice one Salvatore ?
Pa nisu ni od mene :P
Ima samo jedna.Salvatore kaci. ;)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nemam pojma ljudi, nisu delovali bas toliko krupni... pretera ga ovaj SG totalno :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Nemam pojma ljudi, nisu delovali bas toliko krupni... pretera ga ovaj SG totalno :)
ili je to zato sto ima mnogo veliku glavu Vasa :lol: a de stavljam sliku ?
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 218

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]