Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Da li ovaj idiot SPIKER pokusava da probudi CG navijace. To je onaj sto ga je Dule napusio vrlo uspesno posle utakmice.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Kako bih slatko ovim beogradskim Crnogorcima sa CG zastavama i dresovima oduzeo pasose... Pa jebem mu misa, zauzimaju radna mesta Srbijancima a onda dodju i navijaju za CG protiv Srbije.
Lepo oduzmes drzavljanstvo pa neka onda pakuju sardine u Rijeci Crnojevica
By milanezija
ISto kao rukometasicama koje igraju za CG, pasos izvolite vratiti pa igrajte gde hocete.
Korisnikov avatar
By Zex88
Svaka cast devojkama,ali moglo se do pobede.Kaca nije mogla da odbrani nista dok je mala Risovic pravila cuda.Selektor je morao da prepozna to i da joj sansu u drugom poluvremenu.
BRAVO DEVOJKE,GLAVU GORE!!!
By milanezija
Sudijama mamu na*ijem lopovsku.
Izdajicama koje igraju za CG takodje.
IGRACICAMA NASIM SVAKA CAST!!!
onoj Katarini Bulatovic, da preda pasos. Nek putuje sa crnogorskim
Korisnikov avatar
By CrossOver
Yopitsch-Kurz napisao:Kako bih slatko ovim beogradskim Crnogorcima sa CG zastavama i dresovima oduzeo pasose... Pa jebem mu misa, zauzimaju radna mesta Srbijancima a onda dodju i navijaju za CG protiv Srbije.
Lepo oduzmes drzavljanstvo pa neka onda pakuju sardine u Rijeci Crnojevica
takodje i ja onima sa srpskim zastavama Herceg Novi, Budva Niksic ...

Sjajan mec, imate sjajnu ekipu, iskustvo je presudilo, na svjetskom prvenstvu cete biti jedan od favorita. Nadam se da osvajate medalju ;)
By milanezija
Nije mi jasno samo zbog cega Rajovic ima onako mizernu minutazu, a Pop-LAzic koja se zadnje 2 utakmice nije videla igra poslednjih 15 minuta.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Mislim da nam je ovo maksimum. Da smo prosli u finale,nesto mi govori da bi izgubili.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 146
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]