Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
SVAKA CAST MOMCIMA IZ JUZNE SRBIJE STO SU DOSLI ZA ZASTAVAMA SRBIJE I SVAKA CAST HERCEG NOVOM,BERANIMA,NIKSICU I BUDVI.Ostale navijace iz Juzne Srbije ne zelim da komentarisem.Milanezija slazem se sa tobom.
Devojkama svaka cast na borbenosti i nadam se da ce im BOG vratiti to u borbi za 3 mesto.AKo izgubimo i to zaista treba postaviti pitanje od nacionalnog znacaja,a to je da li ima pravde u necemu za nas?
Sudije su teske picketine,kao i igracice Crne Gore.Da li je Ognjenoviceva,Lekiceva i Damjanoviceva trebale da odu u bolnicu na rehabilitaciju posle ovog meca?Namerno udaranje Lekiceve posle gola Damjanoviceve,ili udarac one crne u grudi Cece Ognjenovic u kontri u 25-26 minutu kada nisu dobile dva minuta,a tada smo vodili 2-3 gola i mogli se odlepiti na 5-6.
Devojkama svaka cast i ocekujem bronzu,a sledece godine naplatu dogova.
NORVEZANKE SVIM SRCEM UZ VAS.ALSADOVA I LOKE RAZBIJTE BORANIJU
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Yopitsch-Kurz napisao:Kako bih slatko ovim beogradskim Crnogorcima sa CG zastavama i dresovima oduzeo pasose... Pa jebem mu misa, zauzimaju radna mesta Srbijancima a onda dodju i navijaju za CG protiv Srbije.
Lepo oduzmes drzavljanstvo pa neka onda pakuju sardine u Rijeci Crnojevica
Slazem se brate,zive u stancinama u BG,odu u Podgoricu i glasaju za nezavisnost,pa brze bolje ovamo sa Zastavama na utakmicu...Upisuju ovde fakultete,skoluju se,lece se,potpuno ravnopravno sa nama,cekaj bre,ko koga ovde jebe...Imate drzavu,hteli ste je,izvolite dole pa cuvajte ovce,skolujte se,lecite,radite sta vam je volja u ogromnoj Crnoj Gori...
I sto neko rece ovima nasima koje igraju za njih i ako mi je Ana Djokic dosta dobra drugarica,iz istog smo grada,izvoli Ana,vrati pasos i budi crnogorka iz Arandjelovca...Ince je ona super devojka i vrlo je tesko podnela ovu utakmicu,culi smo se malopre,ali sam joj rekao dosta nezgodnih stvari...Cutala je kad sam je pitao "Ana,kako je igrati protiv svoje zemlje za pare"...Mozda nisam trebao,jbg,sad je gotovo...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mozda nisi trebao to njozi da kazes,ali si u pravu.
Korisnikov avatar
By CrossOver
Imate dvostruke arsine, ne vidim da vam smetaju Prlainovic, Mandic, Nikcevic, Stanic...
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
CrossOver napisao:Imate dvostruke arsine, ne vidim da vam smetaju Prlainovic, Mandic, Nikcevic, Stanic...
Pa ne smeta ni vama Ana Djokic,ali nama smeta,tako verovatno i vama nabrojani smetaju...Ili ne ?
By milanezija
Pa pola CG su poreklom Srbi, i ovi igraju iz ubedjenja. Nikome ne moze ubediti da su Bulatovic(KG), Popovic(NIS) i ona pivot niska ne znam tacno ime(Arandjelovac) po ubedjenju crnogorke. Tu je u interesu samo NOVAC. Sad kad bi im nasi ponudili pare za povratak oberucke bi dotrcale.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
CrossOver napisao:Imate dvostruke arsine, ne vidim da vam smetaju Prlainovic, Mandic, Nikcevic, Stanic...
SRBIN mi ne smeta,ali izdajica da :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dobro je da Radicevica nije onako podizala ruke prema navijacima Sitija,jer bi je gadjali svim i svacim.Mi smo pokazali da smo civilizovani,a da sam bio pored terena psovao bi joj sve po spisku zbog toga.Dosla u Srbiju da se kurci
Korisnikov avatar
By CrossOver
Uglavnom je takva atmosfera, meni licno ne, neka igraju za koga hoce, ali ja ne mogu da shvatim igranje za drugu reprezentaciju i pobornik sam toga da svako igra za svoju reprezentaciju...
Korisnikov avatar
By CrossOver
MILOS OBILIC napisao:
SRBIN mi ne smeta,ali izdajica da :D
Oni su isto Srbi koliko i Djokicka Crnogorka :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 146

Види га Ске :) Дакле идемо на Барсу,па евентуално[…]