- Čet Maj 23, 2013 4:03 pm
hteo sam kao lepo da nepisem da je sve moguce tj. da me ne bi cudilo da Mega prodje dalje
a s druge strane da ne naljutim navijace Cz 
Salvatore Guliano napisao:lep postЈа бих волео да га пошаљемо у Мегу на позајмицу јер ће њима требати центар а ми имамо са њим попуњену позицију и онда не можемо да доводимо више петица. Да ли ће ова тројца бити довољна или је неопходан један разбијач типа Пековић, Марић и подршка на четворци типа Робертс, Лазме, који ће да скупља све што се одбије од коша. Пошто ми је Гагић тренутно много бољи а Милутинов много млађи и треба му давати све већу минутажу, онда би најбоље, по мени било, да дође Владе Јовановић да ради са центрима и растерети мало Дулета, ако већ мора Мусли да остане. Знамо колико је В.Ј. значио Дулету и колико је сваке године центарска линија напредовала брзо и била моћна.![]()
ovako imam par zamerki prva je da ce iz RKG otici Krstovic,Nikolic i Borisov skoro 100% sam siguran pa bi neko mogao da ih angazuje od novih Aba ligasa jer bi Nikolic npr. bio odlicno resenje za Megu mada Misko je genije ne sumnjam ja u njega i Megi tu fali lide u vidu Novice ili neko drugog, ocekujem barem 2 crnca kod njih sl. sezone .
ova tvoja konstatacija da bi Muslija mogli da posaljemo u Megu, tu se ne slazemo jer on je decko iz Mege prakticno i dosao kod nas proslu sezonu je i igrao kao pozajmljeni igrac Kahe u Megi. i time bi bio kraj za njegovu karijeru i konacno. ne verujem da bi ga Dule uzao prosle sezone i da ce ga se danas vec odreci ipak je i on tvdoglav tako da verujem da ce probati da odradi sto vise moze sto se toga tice...mada po meni bi to bilo odlicno za nas da budem iskren .
Zvezda ce se pojacati, sumnjam da ce Nelson ostati ali bice to strasan tim, takodje ne verujem da ce otici Radivojevic.
sto se Vojvodine tice oni su odlican tim , lepo selektovan i sa par pojacanja bice odlicna masinerija, nisam ih cesto gledao da bih mogao da kazem koja pozicija im fali ...
Sve u svemu ceka nas odlican plej of i ne bi me cudilo da ne bude finale KKP-CZV
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
HAZARDER
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Lepus napisao:Zna li neko zbog cega je doslo do obrta u kvotama za utakmicu Sloboda - Mega? U prvobitnoj ponudi u Mozzart-u, omjer je bio 3.20 - 1.40, a sada je 1.60 - 2.40.Ko зна, можда су јавили да одмарају Марјановића, уз Новицу.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Edibledi napisao:valjalo bi odigrati ki2Lepus napisao:Zna li neko zbog cega je doslo do obrta u kvotama za utakmicu Sloboda - Mega? U prvobitnoj ponudi u Mozzart-u, omjer je bio 3.20 - 1.40, a sada je 1.60 - 2.40.Ko зна, можда су јавили да одмарају Марјановића, уз Новицу.
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!