Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By strelac
Mislim da je Milutinov u pitanju.Ide kod Milojevica i ima da npreduje.Igrace ,imace minutazu i to bi bio odlican potez.ne bi nasi dali da nije Miloje taj koji ce ga trenirati.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
strelac napisao:Mislim da je Milutinov u pitanju.Ide kod Milojevica i ima da npreduje.Igrace ,imace minutazu i to bi bio odlican potez.ne bi nasi dali da nije Miloje taj koji ce ga trenirati.
Sta ce RAZNATOVICU centar koga ne moze prodati???
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Obilicu jel zajebavas ili si ozbiljan?
Ozbiljan.
Jeste da ce Raznatovic uzeti pare,ali tek kada Milutinov ode iz Partizana.
Zato je bolje da dovede Muslija da ga isforsira i da ga odmah proda sledece sezone,a Partizan da dovede Kostu Perovica.
Korisnikov avatar
By Peja
Ma musli je dosao iz vizur4e, nelogicno da se vraca tamo. Ide nikola sigurno, igrace preko 20 minuta aba i napredovati, onda dolazi da kida u evroligi i sa partizanom
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nadam se da ce Vizura napraviti bolju ekipu tako da Milutinov moze da bude rezervni,a ne prvi centar.Ako bude Milutinov prvi centar to je lose jer ce biti preslabi
By Edibledi
"serbianhoops"
Клинац је Филип Срећковић! Има један кратак видео на јутубу, од пола минута, морам да га пронађем па ћу поставити. Мада је мало старији и верујем да је сада много бољи.
Korisnikov avatar
By Jomer
Ovo za Miluninova.ne bi voleo, ja.ne znam koji to nas igrac otisao na pozajmicu pa se vratio , jedino mi djekic pada na pamet
By Edibledi
Jomer napisao:Ovo za Miluninova.ne bi voleo, ja.ne znam koji to nas igrac otisao na pozajmicu pa se vratio , jedino mi djekic pada na pamet
Ђекић и Мусли аут, Новица и Боби ин! Чаки аут, Дангубић ин!

Шалу на страну, знају они шта раде. Милутинов је велики таленат и можда би било боље да сазрева у једној добој атмосфери. Е сад, да ли је боље да игра по 10 минута у ЕЛ и АБА за Партизан или да игра по 25 минута АБА у Меги? Уз то, тренирао би га Милоје, који изгледа да зна шта ради. Наравно и Дуле зна, и не би га послао негде да пропадне.
Онда би се отворило једно место на центарским позицијама у Партизану за неког ко не мора да се учи него већ зна, како би били конкурентнији у ЕЛ.
У сваком случају је то филијала Партизана. То ти је као да пребаце једног службеника Банке Интезе из Центра Београда у своју другу пословницу у Земуну.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]