Stare teme
Korisnikov avatar
By Lika
MILOS OBILIC napisao:
Lika napisao:Odlično za mog pulena, ima da odradi ljeto sa Dudom, a onda Euroliga :)
I onda otkaz u Partizanu kao i Andjusic :D
A ne,ne, krivi skauting ovaj put my dear friend ;)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
texxxdrummer napisao:Sjajna tema. Ja bih samo da dodam da se ja slazem sa Yao Saletom 100% (sto ne mogu da vjerujem da se dogadja, mozda je nesto naucio o kosarci dok je bio odsutan) i nudim se da zajedno pjevamo ako ga idzuva.
texxxdrummer napisao:Opa Sale idemo karaoke
Definicija pojma djon-obraz
By kosta76
Hercegovina_vazda napisao:Ja sam za to da se pjeva u BG-u. Zaboravih, jel imaju neke zadate numere ili po zelji?
hahahhahahahahahhahahahahahhahaha Joj kada ga Duda vrati kuci :lol: :lol: :lol:
EDIT:
Dajte spisak pesama da naucim. Kako je Dule krenuo i Milosavljevic je poceo da razbija :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Lika
kosta76 napisao:
Hercegovina_vazda napisao:Ja sam za to da se pjeva u BG-u. Zaboravih, jel imaju neke zadate numere ili po zelji?
hahahhahahahahahhahahahahahhahaha Joj kada ga Duda vrati kuci :lol: :lol: :lol:
Ovaj put će ga vratiti, ali ...... ima još godina ;)
By kosta76
Da se ne izvlacim, daj spisak pesama da namestim glas. Nije fora da se obrukam :lol: :lol:
Jel mora na uvo da se peva ? Hor-Sale-Grobi-ja...Tiho noci, moje zlato spava :whistle: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By rudonja
ako budem pozvan na ovu svetkovinu, sedecu u cosku i cuclati spricer.
Korisnikov avatar
By Hercegovina_vazda
Yopitsch-Kurz napisao:
texxxdrummer napisao:Sjajna tema. Ja bih samo da dodam da se ja slazem sa Yao Saletom 100% (sto ne mogu da vjerujem da se dogadja, mozda je nesto naucio o kosarci dok je bio odsutan) i nudim se da zajedno pjevamo ako ga idzuva.
texxxdrummer napisao:Opa Sale idemo karaoke
Definicija pojma djon-obraz
E moj Yopitsch, ne znas ti nista kakva je to baraba od covjeka. A jos vamo kao neki muzicar. Brkati, lako je tudjim ku*cem gloginje mlatiti!
P.S. Ne znam zasto mi pade na pamet, ali evo nek jedna od pjesama bude Nino-Usne vrele kao zar
By Jaycee Carroll
Bitno je mjesto,ja hocu da je pored nekog terena.Dok vi jedete,pijete i svirite,ja cu da vam demonstriram moje umece sa pozicije 6,75,a moze i 7,24.Pozdrav.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 21

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]