Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
familija napisao:Da li neko zna podatak povodom ove nove vesti, ako neko od ovih osam ekipa koje ispadnu iz Evrolige osvoji Evrokup, da li on dobija C licencu i automatski nastupa sledece sezone u Evroligi?!!
koliko sam ja razumeo da, zasto da ne ... :D

ko je dobio A licencu umesto nas ?
Korisnikov avatar
By Zex88
Hajns mozda ide u Cska..
By Jaycee Carroll
Zex88 napisao:Hajns mozda ide u Cska..
Ako je glup da ode u CSKA...
Korisnikov avatar
By Peja
Zajebace se CSka samo tako. Imam utisak da ce ovi igraci svi iz Olija otici i potpisati jake ugovore a onda laditi jaja i uzimati pare bez preterane zelje.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Peja napisao:Zajebace se CSka samo tako. Imam utisak da ce ovi igraci svi iz Olija otici i potpisati jake ugovore a onda laditi jaja i uzimati pare bez preterane zelje.
+1
Korisnikov avatar
By Nookie
Hajns je igrac koga nijednom nisam video da se kurcio i ladio muda. On je jednostavno takav tip coveka,izginuce na terenu i za najnebitniju loptu,bilo to u Olimpijakosu bilo u Cska/Lakersima...za njega ta prica ne stoji,mozda se on nece pronaci u Cksa,al borice se to je sigurno.
Korisnikov avatar
By Gaja
Nookie napisao:Hajns je igrac koga nijednom nisam video da se kurcio i ladio muda. On je jednostavno takav tip coveka,izginuce na terenu i za najnebitniju loptu,bilo to u Olimpijakosu bilo u Cska/Lakersima...za njega ta prica ne stoji,mozda se on nece pronaci u Cksa,al borice se to je sigurno.
+1 Isto vazi i za Spanulisa a pogotovo za mlade igrace kao sto je Papanikolau,Slukas pa i Mancaris.E sad sto se tice Perkana,Loa,Perperoglua to pitaj Boga.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
poznate su ekipe koje ce ucestvovati u kvalifikacijama za EL ove godine, to su :
Varese, Oldenburg, Igokea, Banvit, Oostende, Khimki, Nymburk i Rytas...

po meni apsolutni favorit je Himki, dok je na drugom mestu svakako Bavit, ostali mislim da nemaju sanse da bilo sta urade ali... to je kosarka videcemo
Korisnikov avatar
By Nookie
Hajns izasao iz ugovora sa Olimpijakosom....kapiram da ce pola Evrope da ga trazi sada :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nookie napisao:Hajns izasao iz ugovora sa Olimpijakosom....kapiram da ce pola Evrope da ga trazi sada :D
i Elijahu otisao iz Makabija takodje ... :D
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 102
KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na usluzi :D Obožavam letnje turnire mlađih kat[…]