Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Bobi potpisao za nas. Nisam zadovoljan, nimalo.
Korisnikov avatar
By Nookie
Nisi jedini veruj mi...cak bi vise voleo da smo doveli Darkana :lol: ...nadam se da cemo se izvinjavati Bobiski na kraju sezone :D

Edit: Ugovor na 2 godine...
Korisnikov avatar
By Lepus
Ova vjest mi se ne svidja iz vise razloga. Prvi je sto sam ipak ocekivao Darka. Drugi, mogu samo da zamislim nasu odbranu (pogotovo od pika) sa Bobijem i Rasokm na centru. Trece, dovodjenjem Bobija ocekujem da dovedemo jos jednu cetvorku, sto ce Luki umanjiti totalno minutazu. Kako god okrenes, ne valja.

Pozitivno je samo sto je domaci igrac i sto ga je Radonjic trazio. A, Misko, za ovo sto smo mu uzeli igraca, neka se oduzi slanjem jos jednog. Znamo svi koga.
Korisnikov avatar
By Nookie
Prvo mi njim necemo braniti pik :D ...Radonjic nije nesto sklon zoni,ne znam kako cemo mi sa Bobiskom igrati coveka. OKo cetvorke se slazemo u potpunosti,cak cenim da cemo doseti nekog 4/5. Stranac sigurno sada,i to neki defanzivac. Vidim da je Si Džej Valas slobodan :D :D
By Jaycee Carroll
I sta ako imas na 4ci Si Dzej Valasa i Savovica,protiv koga ce oni biti dominantni?Plus CJ Wallace je 0 u odbrani,svi znamo sta mu je Reyes radio,jedino zna da sutne trojku i to je to.
Korisnikov avatar
By Nookie
CJ je bruka igrac....sve stize,uvek na skoku. Ja samo mastam malo,skroz je on nerealan za Zvezdu....
  • 1
  • 610
  • 611
  • 612
  • 613
  • 614
  • 624
KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na usluzi :D Obožavam letnje turnire mlađih kat[…]

NBA