Stare teme
Korisnikov avatar
By ko sam ja?
Jaycee Carroll napisao:@ko sam ja

Ko si ti i zasto iznosiz lazi?Da li ocekujes da ti poverujemo?Polako,Dule je jos uvek u HN kad se vrati zatvoricemo nekoliko transfera.

@Lika

Mislim da si prerano otvorio novu temu,bar ja tako mislim...na onu staru smo mogli da bulaznimo koliko god hocemo,ovde treba da se drzimo teme.

Prokomentarisacu ovaj zreb,ja sam zadovoljan,kako zbog Partizana,tako i zbog susjeda :mrgreen:

Nant ce domace utakmice igrati na neutralnom terenu i treba ga dva puta savladati,Budivljenika ne poznajem dobro,ali mozemo i snjim da se ceramo.Fenerbahce ce pasti u Pioniru,to ce opet biti grupa placenika i sa Zeljkom,CSKA je najjaca u ovoj grupi po trenutnom sastavu,dok red je Barselonu savladamo u Pioniru,prosle sezone su nam se dva puta provlacili.
Uz dosta srece i adekvatna pojacanja,mozemo imati polovican skor 5-5.

Za komsije nemam komentar,zalutali su u Evroligu,u to cemo se i uveriti ocekujem 1-9 skor,prizeljkujem 0-10.Pozdrav.
Ja sam rekao samo to sto mislim, sto ne mora da znaci da je istina ;) Nigde nisam napisao da je ta informacija tacna...
By Doctor88
Pozdrav svima...ja mu dodjem novi-stari clan...zaboravio sam sifru za stari nalog :)...
Sto se tice grupe, ja sam zadovoljan...mislim da prolazimo u top16...
Ne znam koliko su neki od vas upoznati da je Novica imao novu intervenciju na kolenu? Jedva hoda...i pitanje kada ce moci da igra ponovo u skorije vreme...
By grobar sa kosova
Ocekujem da osvojimo evroligu i da Bogdan bude najbolji strelac i mvp evrolige!Toliko!
By kosta76
Doctor88 napisao:Pozdrav svima...ja mu dodjem novi-stari clan...zaboravio sam sifru za stari nalog :)...
Sto se tice grupe, ja sam zadovoljan...mislim da prolazimo u top16...
Ne znam koliko su neki od vas upoznati da je Novica imao novu intervenciju na kolenu? Jedva hoda...i pitanje kada ce moci da igra ponovo u skorije vreme...
Dobrodosao po drugi put :lol:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Puno srece nasem Partizanu u novoj sezoni i da ove godine nastavimo teror u domacim takmicenjima, a da u Evroligi stignemo makar do Top 16 faze.

Sto se mene tice ovaj tim Partizana ima sansu i za mnogo vise, ali korak po korak. Da resimo prvo finansijske probleme koji su stvoreni od strane onih koji bi trebalo da nam pomognu, pa tek onda da vidimo ko ce doci.

NAPRED PARTIZAN!!!
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Morning glory

To ne bi bilo nikakvo iznenadjenje... Nikola je uz Krstica jedino perspektivno krilo u zemlji starije od 19 godina. Uz to, bio je na probi i pred pocetak prosle sezone, sada kad se otvorio prostor na poziciji 3 ne bi bilo cudno da ga se dovede. Po meni moze da postane igrac slican Lucicu ukoliko bude kvalitetno radio.
By Jaycee Carroll
„Партизан“ и „ПАОК“ ќе му гостуваат на „Кожуф“
Спорт 4. јули 2013 - 15:06

Во Гевгелија ќе се организира меѓународниот кошаркарски турнир кој ќе започне на почетокот на септември. Градоначалникот Иван Франгов ваквиот настан го договори со директорот на „Партизан“ Драган Тодориќ и првиот човек на Кошаркарскиот сојуз на Србија Драган Томашевиќ како и со претседателот на „кожуф“ Томица Главчев. .

По средбата беше соопштено дека домаќин на турнирот ќе биде „Кожуф“, а досега учеството го потврдиле елитните кошаркарски екипи „Партизан“ од Белград и „ПАОК“ од Солун. Гостите на градоначалникот Франгов му подарија дрес на „Партизан“ со неговото име.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1709

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]