Teme o ostalim sportovima
By Knofler
Dobro je ako dodje Rolando, donijece sigurnost u skoku.
Paulinjo je neki veznjak iz Brazila, 20 godina, talenat navodno. Ne znam sta ce nam pored Alvareza, Dankana i Kutinja.
Slazem se za ovu dvojicu ali Morati ne da kintu, pa moramo neke polovnjake da dovodimo.
Treba nam napadac, jedini klasican spic je Milito dok su Kasano i Palasio poluspicevi, kao krilni ofanzivni fudbaleri. Ono sto su kod Murinja igrali Pandev i Mota, nekad i Eto.
Ja bih vise volio Pinilju jer je brz i tehnicki potkovan nego Samaka.
By Jaycee Carroll
Kompa kad smo vec kod toga ja sve mislim da bi se najbolje uklopio Hernandez Urugvajac iz Palerma,ne znam zbog kojih razloga ne dobija pravu sansu u Palermo?Pinilla je takodje bio u Palermo pa je presao na Sardiniju,Samak pa koji ce im kurac on?

Riki Alvarez i Kutinjo definitivno mi se ne dopadaju,Dankana nisam previse pratio,Guarin je zverka,a i Kambijaso.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mota je zadnji vezni,a ne krilo.
A posto je Knofi limitiran ja cu ti reci ko je Paulinjo.
Prvo Paulinjo nema 20 godina vec 24 jer je 1988.godiste.Nastupa za prvaka sveta Korintijas.
Decko igra na pozicije centralnog veznog i dosao bi kao zamena za Snajdera jer ima dobar pas,ali igra povucenije u odnosu na njega tj.organizator je igra ali vise igra kao Skols,Xavi,Inijesta nego napred kao Snajder i Kaka naprimer.Trenutna njegova cena je oko 12 miliona evra
By Jaycee Carroll
Ovaj MO je zaista skaut :think:
By Knofler
Sad ce meni Obilic da prica sta je igrao Mota kod Murinja, e svasta.
Mota je univerzalac, nije limitiran za jednu poziciju.
Paulinjo nikako ne moze da bude zamjena za Snajdera, prvo jer je 10x gori igrac, drugo jer nisu ni priblizno ista pozicija i trece sto ce u slucaju prodaje Vesa biti kupljeni ili De Jong iz Ajaksa ili Luis Nani iz Junajteda.
Ovo su podaci sa Interovog sajta, iz Gazete i Korijera a ne to sto ti citas-sportske.net i vikipediju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nani nije postao nikad igrac kakav je mogao da bude,a i nece.Jednostavno se ne trudi.
Od Snajdera je bolji svaki igrac,jer Snajderu ne daju da igra,a i nije u formi,pa mozes racunati kao da i nije vas igrac.
Mota,Kambijaso i Stankovic su igrali zadnje vezne,dvojica u prvoj,a jedan na klupi,Snajder ispred njih,a sa leve strane Eto i u napadu Pandev.Zaneti je nekada igrao u veznom redu,a nekada je igrao levog beka kao kada je zaustavio Mesija u polufinalu LS.
I u zimskom prelaznom roku se uglavnom desava malo transfera,a Inter bi po svemu sudeci mogao samo do LS,a ne do titule prvaka, pa pitanje da li ce Morati da dresi kesu.
Slazem se sa Kerolom da vam Samah nije potreban,a ne bi me cudilo da on predje na kraju sezone u Monako koji ima lepe sanse da se vrati u prvu Francusku ligu.

Ako ne znas pisalo se da Inter trazi Ernanesa,ali valjda ga moj Lacio nece pustiti kao zamenu za Snajdera,ali je Ernanes trenutno bolji igrac.Iako ces ti to osporiti.Samo je malo sporiji.
Vama fali desni bek,napadac i stoper
By Knofler
Sastav Intera iz sampionske 2009/10:
12 Julio Cesar
6 Lucio
13 Maicon
25 Samuel
26 Chivu
4 J. Zanetti
5 Stankovic
10 Sneijder
19 Cambiasso
9 Eto'o
22 Milito
To nemoj da mi pricas uopste, Pandev kupljen u januaru tek.
Velike role imali Tijago Mota (posebno nakon povreda Kivua i Kambijasa), Baloteli, Kordoba, Materaci, rezervni golman Kastelaci i Mariga.
By Jaycee Carroll
Kakav god bio igra Nani od Eslija Janga je bolji,od Valensiju nije.Esli Jang jedino dobru partiju je odigrao protiv Arsenala u pobedi od 8-2 i to je to od kad je dosao.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dobro slucajno sam stavio Pandeva a ne Milita,a o za fudbal sam doktor magistar za dahtaca
By Knofler
Svaka cast za sudije iz Serije A, posebno za upravu Kurventusa, najlopovskije organizacije na svijetu :clap:
Nepostojeci crveni karton Kaljariju, nepostojeci penal za Djubrentus i 10 min nadoknade samo da torinska govna daju neki jebeni gol.
Samo tako nastavite, pa se onda cudite sto ste od nekad najjace lige Evrope spali u drugu klasu i sto vam klubove trpaju nekakav Anzi, Leh, Kluz, Vaslui, Salcburg...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 2140
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]