Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Majko mila kako nas kradu...
Šaliću i Milutinu faul u napadu niđe veze...
Janković koraci, umesto faul koš...
Korisnikov avatar
By Zex88
Koji je rezultat?
Korisnikov avatar
By Zex88
Hvala,ako mozete kacite rezultat,radim..
Korisnikov avatar
By Kure
Meni je utisak prvog poluvremena Pot.
Čovek je u odbrani super čuvao jedan na jedan ovog Exuma, sve što je čisto dao su one dve trojke kada smo išli na udvajanje, sve ostalo preko ruke... Exum ima jadne procente... Centri slabo zagrađivali koš... Milutin u jednoj situaciji umesto levom baca neku nebulozu, kao i Jokić...
Vasa odigrao svoju igru, prodori, pokoja ass, pokoja To...

EDIT: Pot je još stigao da da 7 poena uz šut 75%. Exum 10 poena, šut 36%.
Poslednja izmena od Kure u Sub Jul 06, 2013 7:06 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kure

Ne znam ovo oko Pota, Exum nam je bas puno problema pravio u prvom poluvremenu. Bas, ali bas, bas puno problema. Cak i kad ne postigne kos, previse je odbrana fokusirana na njega. Onaj Dankan im je izgleda neki tezak revolveras, poteze bez razmisljanja. Ostatkom ekipe nisam impresioniran.

Vasa je krenuo bas ozbiljno da ih busi na prodor, jos samo kad bi nam malo sut spolja proradio.
Ne svidja mi se sto je Nikola Jankovic toliko dugo u igri. Mislim da bi Jokic mnogo vise dobrog uradio sa pozicije 4,ovako na petici nije toliko visinski dominantan, a i ruku na srce nije imao puno prilike da nesto odigra.
Ubio me Bog, ako ja ne bih ubacio Milosa Jankovica na par minuta, kad su vec i Milutinov i Salic u problemima sa faulovima, cisto da ih malo isprebija pod kosem i onako centri Australije nisu narocito visoki.

EDIT: zasto Kutlesic ima ovako slabu minutazu celo prvenstvo?
Korisnikov avatar
By zola
Primili smo mnogo glupih koseva, neka sitna kasnjenja, glupa udvajanja, ne zagradjivanje kosa. Iskaznjavali su sve nase greske, inace u pozicionom napadu su veoma tanki. Plus su ih sudije malo pogurale. Dosta smo bolji i ocekujem da cemo dobiti

Vasa igra doktorski. I Pot je dobar, pogotovo u odbrani. Mora da bude agresivniji u napadu. Jokic me odusevljava razmisljanjem i pregledom igre. Sta znaci nedostatak fizikalija kod Jankovica, umesto sigurnog kucanja, taba i prima bananu. A inace je odlican
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 61
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]