Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mi imamo Andjusica kao rasnog sutera, ali on ne dobija ni sekund na terenu....
Generalno mi je neshvatljiva odluka da Andjusic, Dobric, Kutlesic i Milos Jankovic ne dobiju ni sekund na parketu.

Jbt igras u petorci sa tri pleja i dve cetvorke :? Pa ko to normalan radi? Petorka Jokic, Jankovic (realno obojica cetvorke, Jokic moze 5, ali ipak je 4) i tri pleja Novak, Pot, Micic :?: OK Micic i Pot mogu na beka, ali opet, to je bas preterivanje... Milutinov igrao 13 minuta, Salic 2 minuta, ali zato Nikola Jankovic 38 minuta? Brate to stvarno nema nikakvog smisla, ali bas nikakvog smisla.

Ne razumem zasto Dobric ne igra uopste ceo turnir? Decko je nesto nalik Cakarevicu, ne kapiram zasto se ne iskoristi bar par minuta da odmori nosioce i odrzi intenzitet.
Isto i Kutlesic koji je klasican ''slasher'', mogao bi da doprinese malo u rotaciji. Andjusic moze malo da rasiri odbranu. Jankovic Milos je mogao da dobije minute na ovoj utakmici kada su Milutinov i Salic upali u problem sa licnim greskama, ovako je Nikola Jankovic morao celu utakmicu da provede na terenu, a sutra nas ceka najvazniji mec protiv najsnaznijeg protivnika gde su nam najbitniji igraci potrebni svezi....
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:Decko je nesto nalik Cakarevicu, ne kapiram zasto se ne iskoristi bar par minuta da odmori nosioce i odrzi intenzitet.
Verovatno je baš zato nalik Čakareviću :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
hahahahahah dobra, dobra. Moram da priznam :D.

Ma generalno mi se rotacija igraca uopste ne dopada tokom celog prvenstva, a pogotovo sad u polufinalu. Bojim se da nam kljucni igraci nece imati svezinu za sutrasnji mec.
By Pasulj
Momci će sutra igrati rasterećeno pa bi možda i šut mogao da ih prosere.Inače bilo bi super kada bi centri mogli da izbore poziciju da prime loptu pa da odigraju na vanjske igrače koji bi onda uništili Amere šutom.A u odbrani pokretljiva zona i to je to. :clap: :D :)
Korisnikov avatar
By Gale
Jedva se ulogovah, guši forum ovih dana gadno sa učitavanjem...
Elem, da ne bude da samo mračim, Vasino prvo poluvreme je stvarno bilo izvrsno. Detalj koji me je posebno obradovao je taj, što je Vasa najmanje jednom, a možda čak i dva puta, probio čuvara čistim driblingom, bez pomoći bloka. To su detalji koji mi pune srce, i koje uostalom smatram izuzetno bitnim - mada nažalost nisam ispratio ko ga je čuvao u tim momentima i valja li taj nesrećnik ičemu.

U svakom slučaju sam malo pozitivniji glede Vase nego što sam bio juče - bez obzira na "epizode" iz drugog poluvremena.

Dalji detalj, koji možda ima značaj, a možda i ne - ne znam : Znate da je Milutinov imao ona dva kucanja iz pick'n'roll-a ? E, oba puta je dobio loptu u visini glave, spustio je do stomaka (u trenutku naskoka ) i tek potom je podigao na kucanje. Koliko sam ja skapirao te centarske stvari, ne bi smeo da je spušta ispod ramena ni u ludilu u tim situacijama, jel' ?

EDIT : Takođe me vrlo čudi potpuno odsustvo mlađeg Anđušića.On je, valjda, figurirao kao ozbilja talenat pre godinu - dve ?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
sasa 076 napisao:nikola jankovic na spisak a repke i da ne ode bar da trenira ovo leto kod dude, zvezdo sto pusti ovo dete a igra tele subotic
Rano je ima vremena za njega,ali prvo mora da dobije minutazu u Belgiji,a nije visu u Sarloi rece Sarenac da je pozajmljen onoj ekipi Peristeri se valjda izgovara gde je igrao i Aleksandrov.I mora da dobije jos koji segment u svojov igri malo sut sa distance da pocne da forsira ne bi bilo lose.
U seniorskoj konkurenciji snagom nece moci da odgura jace 4,a posto vecinu poena daje sa 2 metra od kosa cisto sumljam da ce tako moci i u seniorskoj konkureniji.
Steta sto Jankovic nema 210 jer bi bio 3 veci potencijal od Milutinova i Salica,i pravi naslednik Pekovica.
Korisnikov avatar
By djokonda
@MO

slažem se s tobom za Jankovića, fali mu visina za ovo što igra...ipak, vrlo je borben igrač i ima dobar pristup, može od njega dobra četvorka da bude...podseća me malo na Rejesa.

@Gale

kod Milutinova je definitivno problem snaga...posebno u ramenom pojasu, teško izvlači šuteve...on ima dosta da radi na svojoj napadačkoj igri, ali ima solidnu osnovu i to može da se nadogradi. Kod njega se meni najviše sviđa pokretljivost...on je jedina naša petica koja nema spore noge i može solidno da brani pick. Jbg, spušta malo loptu kada hoće da zakuca ali to je zato što ipak mora da savije malo noge i da se odrazi...jbg, nije kao gasol ili marijnović da mu je praktično dovoljno da malo cupne ili praktično popne se na prste.

Mitrović. Janković, Jokić, Tejić, Ristić, Šalić, Milutnov...vidim i da Veljković odlično koristi prostor koji je dobio u u18...samo da momci nastave da rade i da se sa njima dobro radi i da dobiju prostor za igru na vreme i selektor A tima će za 3 godine da bude na slatkim mukama da odabere četvorke i petice za A tim.

EDIT: @Gale...Anđušić, moje je mišljenje, nikada nije bio toliko veliki talenat nego su mnogi ovde skloni da glorifikuju talenat svakog klinca koji veže 2-3 trojke na nekoj utakmici. Ne igra odbranu, nema igru 1 na 1 niti mu je dribling nešto specijalno, nema prodor...određenu hitrinu ima ali nije baš u stanju da završava ulaze ili da iznuđuje faulove. Dosta je on limitiran igrački.
Poslednja izmena od djokonda u Ned Jul 07, 2013 12:30 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
djokonda napisao:@MO

slažem se s tobom za Jankovića, fali mu visina za ovo što igra...ipak, vrlo je borben igrač i ima dobar pristup, može od njega dobra četvorka da bude...podseća me malo na Rejesa.

@Gale

kod Milutinova je definitivno problem snaga...posebno u ramenom pojasu, teško izvlači šuteve...on ima dosta da radi na svojoj napadačkoj igri, ali ima solidnu osnovu i to može da se nadogradi. Kod njega se meni najviše sviđa pokretljivost...on je jedina naša petica koja nema spore noge i može solidno da brani pick. Jbg, spušta malo loptu kada hoće da zakuca ali to je zato što ipak mora da savije malo noge i da se odrazi...jbg, nije kao gasol ili marijnović da mu je praktično dovoljno da malo cupne ili praktično popne se na prste.

Mitrović. Janković, Jokić, Tejić, Ristić, Šalić, Milutnov...vidim i da Veljković odlično koristi prostor koji je dobio u u18...samo da momci nastave da rade i da se sa njima dobro radi i da dobiju prostor za igru na vreme i selektor A tima će za 3 godine da bude na slatkim mukama da odabere četvorke i petice za A tim.

Slazem se sa ovim sto si napisao, mada je moje misljenje da mora da dobije kilazu svuda, pa i u nogama jer mislim da je i tu previse lagan i da nema snagu da ''zida'' cak ni laganije protivnike. Dopalo mi se ipak ono kad je posle skoka u napadu prakticno oduvao onog Australijanca i zakucao mu u facu. Dobra je stvar sto iako je ovako lagan ne libi se da udje u kontakt, kada vremenom bude nabacio kilazu mnogo ce lakse realizovati pod samom tablom. Mislim, njegova gradja uopste nije cudna za njegove godine, ako pogledamo na primer Noela ili Dejvisa koji su tu negde sa godinama kao Milutinov, oni sto se mase tice su trenutno na slicnom nivou. Jako je bitno ne zuriti i nabacivati mu kvalitetnu masu polako i postepeno, ali u svakom slucaju u pravilnim intervalima. Neka nabaci za ovu sezonu sada 6 kvalitetnih kilograma i za sledecu jos 6, pa ce za dve godine imati kvalitetnih 12kg, a stepen rasta kilaze od pola kilograma mesecno ne bi trebao da mu poremeti osecaj u rukama i smanji pokretljivost. Mlad je on jos uvek veoma, nema potrebe napucavati ga izuzetno brzo.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 61

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]