Usa:Srbija
71:62...
Ostalih 7 utakmica rezultat je u proseku
101,4 : 53,8 (+46,6)!!!!
Dakle, rezultati su im impresivni..ali ono sto upada prvo u oci da mi u utakmici sa njima nismo dali puno vise poena nego sto oni primaju (62 naspram 53,8) ali smo ih sveli na 71 poen (30 manje nego sto daju ostalim ekipama)!!
Dakle imamo mi konja za trku sa njima, ali..
Oni su fizicki izuzetno dominantni, i ako upadnemo u trku sa njima, mi nema tu sta da trazimo...Dakle, moramo maksimalno usporiti igru, igrati sto vise pozicione napade i zavrsavati ih na isteku napada (20-24 sekunde)..seci kontranapade po cenu i da lako izlazimo iz bonusa, ne dozvoliti im lake poene, dakle ako treba na liniju bacanja, nek ih zarade tamo..i malo se kockati sa njihovim sutem..ako ih ne krene, tu smo...sto vise utakmica bude egal oni ce igrati sve teze...I u prvoj utakmici je posle nekih 32-33 minuta bilo samo +4 za njih..dakle, hladne glave sto duze...Oni su tipicna americka ekipa koja takticki jako lose igra egal utakmice (primer Indijanapolis 2002 ili Lebron i kompanija protiv Dalasa..) Dakle igraju jednolicno i preedvidljivo kada gube, slabo je tu nekih taktickih ekipnih varijanti da iznenade protivnika, vec igraju 1 na 1 tako sto loptu uzima najbolji igrac...
Ajmo momci muski pa sta bude...

http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."