Stare teme
By kosta76
Karaburac napisao:@Kosta76

Imao je on svremena na vreme trenutke kada covek pomisli da zaista nesto zna (o Marinkovicu govorim), onda te u sledecem napadu potpuno demantuje. Ne znam, ja zaista mislim da decko moze dosta, prosto mi je zao da odustanem od nekog ko ima takav atletski potencijal.
To bas gledam. Prosle godine on poluhorog sa te pozicije ne bi ubacio sigurno. Samo to da zna, sa onakvim fizikalijama moze da posluzi. Ne moze da bude gori od Drua Gordona u trenutku kada je dosao. Radio je ovih godinu dana sa nasim trenerima, poznaje ekipu....Znaci, to je kvaka za ovu sezonu, novi kec iz rukava :D Igrac koji ima fizikalije i spreman je da uci uvek dobije sansu na visokim pozicijama kod nas. Dace mu Dule sansu, videces
Korisnikov avatar
By Kure
kosta76 napisao:
Karaburac napisao:@Kosta76

Imao je on svremena na vreme trenutke kada covek pomisli da zaista nesto zna (o Marinkovicu govorim), onda te u sledecem napadu potpuno demantuje. Ne znam, ja zaista mislim da decko moze dosta, prosto mi je zao da odustanem od nekog ko ima takav atletski potencijal.
To bas gledam. Prosle godine on poluhorog sa te pozicije ne bi ubacio sigurno. Samo to da zna, sa onakvim fizikalijama moze da posluzi. Ne moze da bude gori od Drua Gordona u trenutku kada je dosao. Radio je ovih godinu dana sa nasim trenerima, poznaje ekipu....Znaci, to je kvaka za ovu sezonu, novi kec iz rukava :D Igrac koji ima fizikalije i spreman je da uci uvek dobije sansu na visokim pozicijama kod nas. Dace mu Dule sansu, videces
Ili to, ili da ga pozajmimo Megi pa da igra ozbiljniju košarku tj. ABA ligu... E sad, ne znam da li je Miškov igrač, jer ako nije nema šanse da ide na pozajmicu u Megu... Napisao sam na našoj temi, dao bih šansu i njemu i Đekni, malo košta, a moglo bi da se isplati...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Marinkovic mislim da jeste Miskov igrac, ali je tu kvaka sto je Mega vec popunjena dobrano na poziciji 4. Imaju tu Radovica, Bojica, Lukovica, Jokica. Mora prvo da se vidi sta ce biti sa Bojicem, Lukovicem i Jokicem. Lukovic ce verovatno da se proda, Bojic je vec sada slabiji igrac od Jokica. Jedino je pitanje da li ce Jokic da bude rezerva u ABA ili prva cetvorka Smedereva.

Marinkovic bi sa dodatnim nabacivanjem mase mogao da bude nesto slicno Lovernju, e sad mislim da bi morao sa vise energije da ulazi u svaku utakmicu, ali ako neko ume da napravi pit bula od igraca to je Dule.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Колико испада репрезентација у Б дивизију?
Korisnikov avatar
By Kure
Sledeća dva meča su biti ili ne biti...

Ima li nekog strima?
Korisnikov avatar
By Nookie
Dobro pukosmo i od Nemaca ^^ ....zasto nije igrao Krstic??? Povreda ili Vladina procena da ima boljih....???
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]