Stare teme
By serbianhoops
Upravo tako, imao je bolove ali ga je Mijatovic forcirao da igra 30 po utakmici na nekim prijateljskim utakmicama. Na jednom treningu, osetio je jak bol, obavestio je Mijatovicu o tome ali ovaj mu nije verovao i pojacao je tempo treninga. Radicevic je kasnije, uz prisustvu jednog saigraca, otisao kod Mijatovica da mu objasni da je stvarno povredjen. Posle tog razgovora izbacen je iz tima.

Onda se cudimo sto neki necu da nam igraju za reprezentaciju.
Korisnikov avatar
By Karaburac
serbianhoops napisao:Upravo tako, imao je bolove ali ga je Mijatovic forcirao da igra 30 po utakmici na nekim prijateljskim utakmicama. Na jednom treningu, osetio je jak bol, obavestio je Mijatovicu o tome ali ovaj mu nije verovao i pojacao je tempo treninga. Radicevic je kasnije, uz prisustvu jednog saigraca, otisao kod Mijatovica da mu objasni da je stvarno povredjen. Posle tog razgovora izbacen je iz tima.

Onda se cudimo sto neki necu da nam igraju za reprezentaciju.

Ako je ovo istina sta onda reci :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead:
Korisnikov avatar
By Lepus
U ovo pricu uopste ne vjerujem. Veze to sa zivotom nema. Plus, tek kada je izbacen, pojavila se prica da on nije zadovoljan minutazom i ulogom, tj. da igra premalo. A, i cini mi se, na onim prijateljskim utakmicama on nije ni igrao preko 25 min. Steta sto sada ne mogu naci minutazu sa tih utakmica.
Korisnikov avatar
By baki
Lepus napisao:U ovo pricu uopste ne vjerujem. Veze to sa zivotom nema. Plus, tek kada je izbacen, pojavila se prica da on nije zadovoljan minutazom i ulogom, tj. da igra premalo. A, i cini mi se, na onim prijateljskim utakmicama on nije ni igrao preko 25 min. Steta sto sada ne mogu naci minutazu sa tih utakmica.
U pravu si. I u Partizanu je bio nezadovoljan u juniorima i mladom timu dok je Miljenović igrao. Šetao je pored aut linije kao uvređeno dete kad mu uzmu sladoled iz ruku. Čim se Miljenović sklonio u Megu on se "probudio".
Ovde je nakon kritike na treningu istog trenutka demonstrativno napustio isti pa prokomentarisao da je povređen.
Na turniru u Zrenjaninu je na zaprepašćenje svih nakon izmene aplaudirao Mijatoviću kada ga je prolazio pored njega.
Kod njega sigurno nema neke zavere kako se provlači u nekim komentarima. Mijatović mu je rastao sa ocem i igrao zajedno u mlađim kategorijama Borca, a trener Aco Matović (jedan od Mijatovićevih najbližih prijatelja) mu je rođak.
Šteta, jer je igrač sa divnim smislom i osećajima u igri, ali bez trunke namere da bilo šta podredi kolektivu. A to je u narednom periodu kada se zauzima pozicija u seniorskoj košarci najbitnije.
By serbianhoops
Steta sto Baki nece da se prestavi punom imenom‚ jer tada prica dobija sasvim drugu boju i ton. :whistle:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
serbianhoops napisao:Steta sto Baki nece da se prestavi punom imenom‚ jer tada prica dobija sasvim drugu boju i ton. :whistle:
Pa reci ti ko je Baki.Necemo da vidimo lazi na ovom forumu. :D
Korisnikov avatar
By baki
MILOS OBILIC napisao:
serbianhoops napisao:Steta sto Baki nece da se prestavi punom imenom‚ jer tada prica dobija sasvim drugu boju i ton. :whistle:
Pa reci ti ko je Baki.Necemo da vidimo lazi na ovom forumu. :D
Ja se slazem sa tobom pa sam zato i napisao post. Medjutim, izgleda da je tezak greh dati drugacije misljenje od serbianhoopsa. Vidim da sam odmah izlozen frontalnom napadu. Nije bitno ko je Baki i ko je Serbianhoops nego sta je tacno a sta ne. Mislim da je korektno da se eventualno neslaganje sa bilo kojim podatkomi napise..
Korisnikov avatar
By Zex88
@Baki
Ne misli niko da je neslaganje sa @serbianhoops greh..Ovde se nekad niko sa nikim ne slaze.. :D

Svako ima pravo na svoje misljenje,sve dok ne krsi nas ustav.. ;)
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]