Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ovo nece biti nista, ako nastavimo ovako "dobro" da radimo. Ovde krivicu treba traziti u Savezu, struci i klubovima...

Katastrofalno se radi u poslednje vreme i ovo je dokaz za to.

Vidim da nas je Radosavljevic unistio. Ima jedna lepa izreka u nasem narodu za ovakve...
Korisnikov avatar
By Zex88
Nista,vicesampioni sveta ce igrati B diviziju..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gledaj to sa vedrije strane, B diviziju osvajamo sigurno :lol:

O Srbijo na sta si spala... Jel jedan nas tim ikada ispao u B diviziju? Znam da je generacija 91' bila vraski blizu ispadanja.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Zex88 napisao:Nista,vicesampioni sveta ce igrati B diviziju..
Sad videh da je pocelo prvenstvo i u B diviziji, koliko nasih igraca, da covek pomisli da smo vec ove godine igrali.
By strelac
Vlada i njegova cuvena koncepcija guraj loptu na centre.Njemu igrace naprave 6 faulova za poluvreme.3/4 sam pratio do negde 1,30 do kraja i napravili su 3 faula.Mogu igraci da podbace,ali ovo je greska trenera.Mag,ov igre.
Bio i ostao,govedo neopevano.Nije on kriv,vec oni sto su mu dodelili da vodi ove momke.
Korisnikov avatar
By Zex88
Koliko se secam,uvek smo bili u A..
No,sad ce biti opet,mi smo mali,zivimo u proslosti kao opravdanje za nerad..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Realno ovaj tim je bio oslabljen neigranjem Dangubica i Cvetkovica. Isto tako realno i pored toga morao je da prodje prvu grupu. Dalje sta urade, ali grupu smo morali da prodjemo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ocajan trener+nelogicnost oko sastava,prvo je saopsten sastav,pa tek onda posle par dana da je Jovanovic trener.To moze samo kod nas.
Jovanovic nema blage veze sa vodjenjem reprezentacije i prosli put kad je vodio vodili smo protiv Litvanije 10 poena,a onda 5 minuta do kraja utakmice na damo ni jedan poen.
A ova ekipa je skroz limitirana.Jedino mali i neuhranjeni Miljenovic i L.Mitrovic mozda naprave karijere.Krstic igranja na ovom EP pokazuje da je zalutao na spisak seniorske reprezentacije.Sramota je da on bude na spisku,a ne Marko Keselj i Dragan Milosavljevic.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Испали смо у Б девизију је ли 100%?
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]