Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
@gurijev brat
Verovatno sam pogrešio što te nisam odmah banovao. Na vrlo tankom si ledu druže.

@jaycee
Predugo si na forumu da bi se tako obraćao drugima, pogotovo Karaburcu. Nema potrebe da podižeš gard čim ti se nešto što pročitaš ne sviđa.

Prekidamo ova prepucavanja sada.
@Dzejsi

Evo ja ti sada prijateljski kazem. Sa mnom mozes da pricas kako god hoces i ja se necu naljutiti niti cu te na bilo koji nacin kazniti, ali ako se bilo kome drugom obratis na nacin kako si se obratio na primer DachiKG dobices ban.
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:@Dzejsi

Evo ja ti sada prijateljski kazem. Sa mnom mozes da pricas kako god hoces i ja se necu naljutiti niti cu te na bilo koji nacin kazniti, ali ako se bilo kome drugom obratis na nacin kako si se obratio na primer DachiKG dobices ban.
Kako sam se ja njemu obratio?Jesam li ga psovao?Rec "lupa" upotrebicu ga opet ako budem naisao na takav post.Ako su takvi arsini trebao si da banujes @Ediblidi-ja posto ja mu nista nisam rekao,a on me je verovatno sanjao te veceri,pa me je sutra dan vredjao.
Ako ne primecujes kako se ponasas i da si upao u konflikt sa dosta ljudi za veoma kratko vreme, to je tvoj problem, a ne moj. Ja nemam nameru da te ucim pristojnom ponasanju.
Edibledi se zezao, lik koji te je vredjao je dobio opomenu pred trajni ban, toliko o tome da nisi zasticen.
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:ajde ajde nisi ni ti cvecka, okacio si link gde ismevas naseg bivseg reprezentativca. Sta si ocekivao?
Brate kako ga ismevam?Pa sportal je to postavio i nikad nista lose nisam rekao o Bobiju,samo sam se nasmejao,ne znam sta tu ima lose?OK dobio primat najstrasniji igrac koga su videli,ja sam okacio postavio smajli i to je to.Nisam rekao "upravu su,Bobi je bas to ili slicno".Ne kazem da sam ja cvecka(daleko od toga :mrgreen: ),samnom mozes da se zezas do 101 i nazad,ali ne i da se vredjamo.Ja nisam odgovorio do sada na nijednu prozivku,a necu ni u buduce ako ne bude razloga za to.
By Jaycee Carroll
Jef Costello napisao:Zna li neko kad MZT tačno počinje pripreme nisam mogao putem googlea da ukapiram? Jaycee možda?
Imam neke skroz leve razloge za ovo trivijalno pitanje.
Unapred hvala.
МЗТ Скопје ја закажа првата прозивка на 15-ти август во Борис Трајковски. На првиот тренинг ќе отсуствуваат Ѓорѓи Чековски, Дамјан Стојановски, Александар Костоски и Горјан Марковски поради репрезентативните обврски.

Evo majstore.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 37

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]