Pazi i tada imas igrace koji su napredniji od svojih vrsnjaka, ali vec se tada izmedju 18 i 20 godina ta razlika dosta ispegla, odnosno mozes tada da predvidis sa relativno dobrim osecajem kakvi su neciji krajnji dometi.
Ovo je po mom misljenju zaista previse rano, ali zaista.
Evo ti moj licni primer. Verovatno si cuo da je jedna od tehnika koliko ce neko da poraste povezana sa velicinom sake kod deteta? Evo ja sam visok 192cm, raspon ruku mi je 192 cm, ali sake su mi manje od moje ortakinje koja je visoka 162cm... Kada bismo tako gledali verovatno bi ispalo da necu porasti ni do 170 ili bi ona trebala da bude 30cm visa

... Druga recimo stvar isto sa licnim primerom, ja sam sa 7 godina bio visi od svih iz moje generacije, sa 10 kada sam krenuo da treniram mogao sam fizicki da se nosim sa 2 godine starijima, da bih sa 14 vec krenuo da posustajem sa rastom i bekovi da me prestizu sa visinom, dok sam ja ostao da igram centra sa svojom bednom visinom.
Zato se ja grozim kada neko krene od nekog klinca od 10-12-14 godina da projektuje koliko ce da bude visok ili da ih kuje u zvezde ili ne znam ni ja sta. Sa 18-19 godina vec mozemo da pricamo.
I kad ne budes prvi ti...